Παναθηναϊκός: Η πρεμούρα και η πίεση του Παλάσιος κινδυνεύουν να χαλάσουν το project

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε το καλοκαίρι τον Παλάσιος όμως η πρεμούρα και η πίεση του Αργεντίνου κινδυνεύουν να χαλάσουν το project.

Παναθηναϊκός: Όπως το λέει και ο ποιητής. «Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλακια…».

Η ποδοσφαιρική version του αποφθέγματος ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του σχεδόν 170 εκατοστών, Σεμπαστιάν Παλάσιος και του Παναθηναϊκού. Του παίκτη που αποτελεί την ακριβότερη επένδυση τα τελευταία 10 χρόνια που έκανε ο Παναθηναϊκός, κοστίζοντας πάνω από 1,5 μύριο transferfee!

Εμφανίστηκε στα μέρη μας έχοντας full season στην Αργεντινή, είχε «αρπάξει» κάτι κιλάκια ένεκα και του γάμου του, αλλά μέχρι νεοτέρας μηδέν εις το πηλίκο! Πέντε αγώνες, 4 εξ αυτών ως αλλαγή, 75’ (almost αόρατος) στο «Καραϊσκάκης», καμία συμμετοχή άμεση ή έμμεση σε γκολ!

Δίχως ακόμη να ΄χει αποσαφηνιστεί η αγωνιστική του ταυτότητα. Παίζει πίσω από τον σέντερ φορ; Είναι winger που θα πάει στο 1 vs 1 και έχει την σέντρα ξυράφι; Ερωτήματα που ακόμη ΔΕΝ έχουν βρει απάντηση. Καθ΄ ύλην αρμόδιος, ο κύριος Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Πάντως, στο Κορωπί, το staff κάνει λόγο για έναν παίκτη που βγάζει θέληση για δουλειά, βελτίωση, τακτική αφομοίωση, αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν κάνει τη διαφορά. Πόσο μάλλον να δικαιολογεί το κόστος της απόκτησής του.

Δεν είναι δεινός σκόρερ, μήτε έχει την ταχύτητα για να μην «βλέπει» τον αντίπαλο. Αφήστε που βάσει των GPS είναι εκείνος με τα λιγότερα σε ένταση σπριντ και εν δυνάμει τρεξίματα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το expectation που ΄χει δημιουργηθεί από τον Τύπο, την εξέδρα, ενδεχομένως να προσδώσουν δυσανάλογο βάρος στον Παλάσιος.

Δεν είναι κανένα παιδί, μιλάμε για παίκτη 29 ετών που γνωρίζει τι του αναλογεί και αν όχι σίγουρα θα ΄χει ενημερωθεί από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Πάντως, οι μαρτυρίες τους, δεν αποδίδουν την ανάλογη επάρκεια βάσει των προπονήσεων στο Κορωπί…

+Το τελευταίο γκολ του Παλάσιος σημειώθηκε στις 9 Αυγούστου απέναντι στην Ρασίνγκ.   

+Ο 29χρονος Αργεντίνος συμφώνησε για 3 χρόνια με 600 χιλιάρικα ετήσιες απολαβές.

Διαβάστε όλα τα Παρασκήνια στις σελίδες 13 και 14 της eSportime ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!