Παναθηναϊκός: «Σπασμένοι» Καρλίτος και Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως αποκαλύπτει η στήλη «Παρασκήνια» στο e-sportime. Τι έχει συμβεί μεταξύ τους.

«Σπασμένοι» Καρλίτος και Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τι έχει συμβεί μεταξύ τους, αλλά και τι ισχύσει για Πούγγουρα, Αθανασακόπουλο.

Παναθηναϊκός: Έχουμε και λέμε στη Super League: 11 ματς/550 λεπτά, ΜΗΔΕΝ γκολ! Και δεν είναι μόνο αυτό όσο η εν γένει παρουσία του. Μέσα στο 2022 παραμένει «αόρατος». Παθητικός. Χωρίς νεύρο. Καμία αντίδραση. Θυμίζουμε ότι το Sportime είχε πρόσφατα σημειώσει πως ο Καρλίτος δεν περνάει την καλύτερη περίοδο του στον Παναθηναϊκό.

Βάσει πληροφόρησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον είχε έτοιμο για αλλαγή στο ημίχρονο με την ΑΕΚ. Ας όψεται η αδιαθεσία του Γκατσίνοβιτς, ειδάλλως… Ο Καρλίτος εισπράττει τα vibes.

Ήδη, έχει ξεκινήσει τα interviews με ατζέντηδες με φόντο το καλοκαίρι. Οι μέρες χάριτος ανάμεσα στον κόουτς και τον 31χρονο Ισπανό σέντερ φορ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η σχέση τους είναι πλέον (τελείως) συμβατική.

Μέχρι αύριο, εν ολίγοις, και τον αγώνα με τον Αρη ένεκα των απουσιών. Εφεξής, ΜΗΝ τον είδατε τον Καρλίτος.

Παναθηναϊκός: Στην έξοδο ο Πούγγουρας

Ξεκίνησε τη χρονιά με βλέψεις… μεταγραφής και πλέον λογίζεται ως 4η επιλογή (σ.σ.: ακόμη και με απόντα τον Βέλεθ)! Με μόλις 5’ συμμετοχής το τελευταίο 4μηνο στο πρωτάθλημα!

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έχει εξαντλήσει τη διαδικασία διαλόγου με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχουν «χάσει» κάθε κωδικό επικοινωνίας και πλέον η τελευταία του αξίωση στον «Τζόλε» (σ.σ.: εκπρόσωπός του) είναι η αποχώρηση του το καλοκαίρι. Πόσο μάλλον αν ανανεώσει στον Παναθηναϊκό ο Σέρβος προπονητής…

Το Sportime άλλωστε σας είχε ενημερώσει για τον Παναθηναϊκό που είχε «εξαφανίσει» τον Πούγγουρα.

Τέλος, Ανδρέας Αθανασακόπουλος. Ο μοναδικός επιζών από το ναυάγιο του Παναθηναϊκού Β (21 ματς/5 γκολ/2 ασίστ) και πλέον στις κλήσεις των Ελπίδων. Στο κατάλληλο timing για την επόμενη μέρα μια και η φαμίλια δεν «ψήνεται» για ανανέωση συμβολαίου…

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 8 και 9 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!