Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς κέρδισε πόντους παραμονής – Από τι εξαρτάται!

Ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσουν και του χρόνου μαζί.

Ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατακτήσει τίποτα. Από την άλλη ο Γιοβάνοβιτς έχει σχεδόν εξαφανίσει τους Έλληνες από την εξίσωση (βλέπε Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας).

Σε αυτό το κομμάτι έχει μόνο να λέει για τον Ιωαννίδη, ο οποίος χρησιμοποιείται σταθερά, που δεν έχει βάλει βέβαια και εκατό γκολ.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση του Παναθηναϊκού και ναι, η άνετη νίκη στο αιώνιο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού έχει κάνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πιο δυνατό, δείχνοντας ότι και με χαμηλό μπάτζετ βγάζει… γούστα στα μεγάλα παιχνίδια.

Ο Σέρβος τεχνικός έσβησε τον Μαρτίνς και τακτικά ήταν άψογος ακόμα και στις αλλαγές του που έως τώρα δεν είναι και το καλύτερο του σημείο.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», ο Γιοβάνοβιτς κέρδισε αρκετούς πόντους στο κομμάτι της παραμονής, η οποία όμως δεν έχει κλειδώσει ακόμα.

Και δεν έχει κλειδώσει γιατί το board δεν έχει πειστεί πως του χρόνου π.χ. μπορεί να υπάρξει συγκλονιστική βελτίωση. Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα.

Αν ο Παναθηναϊκός πάρει το Κύπελλο ή κερδίσει τον Άρη και την ΑΕΚ στη μάχη για την Ευρώπη, τότε η παραμονή του Γιοβάνοβιτς θα είναι συντριπτικά πιθανή.

Και επειδή υπάρχουν πολλά ματς ακόμα και μάλιστα κρίσιμα που τα λάθη απαγορεύονται, τίποτα δεν έχει κριθεί.