×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας και… τα μπόνους


    Sportime Team

Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας και… τα μπόνους


Αρκετά έχει μειωθεί το χρέος που έχει ο Παναθηναϊκός, κάτι για το οποίο έχει δουλέψει πολύ ο Νίκος Νταμπίζας, τον καιρό που βρίσκεται στο… τριφύλλι.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», πολλοί είναι αυτοί που λένε, ότι αν καταφέρει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας να σβήσει τελείως τα χρωστούμενα του Αλαφούζου, δεν θα πρέπει να του δοθεί κάποιο μπόνους για τα κατορθώματα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: Ο Δώνης «έδειξε» τον Περέα!

Αντ’ αυτού θα πρέπει να του δοθούν τιμής ένεκεν τα κλειδιά του Παναθηναϊκού, του ΣΚΑΪ, των ναυτιλιακών, των πάντων τέλος πάντων του «Αλαφού» και μετά να γίνει μόνιμος υπουργός οικονομικών της Ελλάδας, για το υπόλοιπο της ζωής του!

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο, τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα, ωστόσο δεν θα πρέπει να συνεχίσουν να λέγονται υπερβολές σε περίπτωση επιτυχίας.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!


Τελευταία Νέα