Παναθηναϊκός: Τι θα αλλάξει αν έρθει τεχνικός διευθυντής!

Οι αλλαγές που θα έχει ο Παναθηναϊκός αν πάει σε μοντέλο με τεχνικό διευθυντή!

Αρκετές συζητήσεις έχει αρχίσει ο Παναθηναϊκός, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τη σεζόν σιγά-σιγά να φτάνει στο τέλος της Super League 1.

Λογικό και επόμενο μια και ένα κλαμπ του μεγέθους του «τριφυλλιού» είναι πραγματικά απορίας άξιο να μην υπάρχει μια ξεκάθαρη δομή.

Δεν είναι δηλαδή λίγοι εκείνοι που δεν γνωρίζουν που να απευθυνθούν στο structure προκειμένου να μιλήσουν για μεταγραφές.

Υπάρχει ο Μάκης Λιβαθηνός που είναι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και ο Σπύρος Βλάχος που κατέχει τον τίτλο του επιχειρησιακού διευθυντή αλλά ουσιαστικά τη δουλειά του head κάνει ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», και αν μείνει ο Σέρβος τεχνικός, έρθει ή δεν έρθει κάποιος τεχνικός διευθυντής, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα αλλάξει κάτι στην ουσία στον Παναθηναϊκό.

Δηλαδή να είναι 50-50 η στρατηγική στο μεταγραφικό χάρτη με τον Γιοβάνοβιτς; Δύσκολο. Ειδικά από την στιγμή που ο κόουτς τη φετινή σεζόν ήταν το απόλυτο αφεντικό με τα γνωστά φυσικά αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.