×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Το «10» και το περιβραχιόνιο


    Sportime Team

Παναθηναϊκός: Το «10» και το περιβραχιόνιο


Ο Παναθηναϊκός έχει μία συγκεκριμένη τακτική όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, με τα οικονομικά δεδομένα που διαθέτει τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, βασικό θέμα του συλλόγου, είναι να κρατάει τους παίκτες που είναι και νέοι και μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ φυσικά μπορεί να αποφέρουν αρκετά χρήματα στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα εν όψει Λαμίας

Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», μερικές κινήσεις του «τριφυλλιού» μπορούν να χαρακτηριστούν αρκετά unfair.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην υπόθεση του Γιάννης Μπουζούκη, στον οποίο προκειμένου να ανανεώσει, του έταξε το περιβραχιόνιο και τη φανέλα με το «10».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Διούδης: «Υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά…»

Ο ποδοσφαιριστής, στο τέλος δεν παίρνει ούτε το ένα αλλά ούτε το άλλο. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην απασχολεί τον Μπουζούκη την περιόδο αυτή.

Αλλά κάτι τέτοιο δε δίνει άφεση στους υπεύθυνους του συλλόγου. Και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ξέρει ότι  το τάξιμο, πάντα τσάμπα είναι. Το δώσιμο όμως «κοστίζει»…

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram