×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναιτωλικός: Αν δεν ήταν η Μπενφίκα…


    Αντώνης Τσιράκης

Παναιτωλικός: Αν δεν ήταν η Μπενφίκα…


Έχει θέμα σοβαρό… Μπορεί ο Παναιτωλικός να πήρε τον πρώτο του βαθμό στη Λαμία στη φετινή Super League 1, αλλά και πάλι δεν έπεισε.

Τρανό παράδειγμα οι 22 τελικές που δέχτηκε από μία ομάδα που κάνει φάσεις με το σταγονόμετρο. Η εικόνα ήταν απογοητευτική και ο προβληματισμός μεγάλος.

Ο κόσμος βρίσκεται στα κάγκελα πιέζοντας τη διοίκηση να αλλάξει προπονητή. Είναι γνωστό, πάντως, πως στο Αγρίνιο δεν παίρνουν αποφάσεις εν θερμώ. Είναι, επίσης, γνωστό πως το συγκεκριμένο ματς έκρινε και το μέλλον του Λουίς Κάστρο.

Σε άλλες εποχές ο Παναιτωλικός θα προχωρούσε αυτή τη στιγμή σε αλλαγή προπονητή. Τώρα τα πάντα είναι ανοιχτά. Η όποια απόφαση, θα παρθεί εντός των επόμενων ημερών. Μόνο που λόγο έχουν και άλλοι.

Η πολυσυζητημένη συνεργασία με την Μπενφίκα δεν είναι τόσο απλή. Υπάρχουν και κάποιες δεσμεύσεις. Μία απόφαση μπορεί να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Να το πούμε απλά και ξεκάθαρα; Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο τώρα το σκέφτονται για το τι θα πράξουν στο Αγρίνιο, είναι η Μπενφίκα. Εάν δεν υπήρχε εκείνη και οι αντιρρήσεις της (γίνεται προσπάθεια για να ξεπεραστούν πάντως), ο Παναιτωλικός θα έψαχνε από τώρα τον επόμενο και ο Λουίς Κάστρο θα πακέταρε…

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα