Παναιτωλικός Μπελεβώνης

Η αγάπη που έχει ο Παναιτωλικός στην αγορά της Αργεντινής και η επιμονή να ψωνίζει από εκεί φτάνει στα όρια του ανεξήγητου. Κατά καιρούς έπαιξαν εκεί παικταράδες όπως οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Νικολάς Μαρτίνες, μόνο που αυτό έγινε χρόνια πριν. Τις τελευταίες σεζόν ο Μάκης Μπελεβώνης πάει από λάθος σε λάθος στις επιλογές του. Η...

Η αγάπη που έχει ο Παναιτωλικός στην αγορά της Αργεντινής και η επιμονή να ψωνίζει από εκεί φτάνει στα όρια του ανεξήγητου. Κατά καιρούς έπαιξαν εκεί παικταράδες όπως οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Νικολάς Μαρτίνες, μόνο που αυτό έγινε χρόνια πριν. Τις τελευταίες σεζόν ο Μάκης Μπελεβώνης πάει από λάθος σε λάθος στις επιλογές του.

Η πλειονότητα των παικτών από εκείνη τη χώρα πηγαίνουν στο Αγρίνιο λόγω του Μπελεβώνη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός το παίρνει πάνω του και δεν ακούει κανέναν. Σε τέτοιο βαθμό που ορισμένοι αναρωτιούνται πώς γίνεται να εμπιστεύεται τόσο συγκεκριμένους μάνατζερ ενώ δεν δικαιώνεται.

Τα παραδείγματα πλέον πολλά. Ένα εξ αυτών ο Χουάν Άλβαρες, ο οποίος θα αποχωρήσει. Ο 23χρονος είναι από τους παίκτες που λες ότι πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Δεν θα τον θυμάται κανείς σε λίγα χρόνια, αφού δεν προσέφερε το παραμικρό. Αποκτήθηκε πριν από έναν χρόνο και ουδέποτε έπεισε. Ήταν άλλη μία… έμπνευση του Μπελεβώνη. Τον ήθελε, τον πήρε ανεξάρτητα από το τι έλεγαν οι υπόλοιποι και τώρα τον διώχνει.

Και να ήταν μόνο αυτός; Ο κόσμος του Παναιτωλικού είναι πια κάθε σεζόν θεατής σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Ελίας Περέιρα αποτελεί άλλη μία διοικητική… επιτυχία, όπως και ο Χοακίν Αρσούρα. Μία συμμετοχή μόλις ο 27χρονος χαφ. Για τον Χαβιέρ Μεντόσα ας μη βιαστούμε. Μπορεί να πάρει μπροστά στον δεύτερο γύρο. Προς το παρόν ένα γκολ σε 13 ματς και μηδέν ασίστ!