ΠΑΡΑFOOTBALL

Πανιώνιος: Στερεύει η υπομονή του Τζανδάρη

Όλα τα είχε ο Πανιώνιος, αυτό του έλειπε… Η χρονιά εξελίσσεται σε εφιάλτη για εκείνον. Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας της Super League 1 και την ίδια στιγμή οι λύσεις στο ρόστερ του είναι ελάχιστες. Υπό άλλες προϋποθέσεις η πρώτη μεταγραφή θα είχε ανακοινωθεί μέρες τώρα και θα είχε παίξει κιόλας. Μιλάμε για τον Φάνη...
Πανιώνιος: Στερεύει η υπομονή του Τζανδάρη

Όλα τα είχε ο Πανιώνιος, αυτό του έλειπε… Η χρονιά εξελίσσεται σε εφιάλτη για εκείνον. Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας της Super League 1 και την ίδια στιγμή οι λύσεις στο ρόστερ του είναι ελάχιστες.

Υπό άλλες προϋποθέσεις η πρώτη μεταγραφή θα είχε ανακοινωθεί μέρες τώρα και θα είχε παίξει κιόλας. Μιλάμε για τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος στις προπονήσεις δείχνει ικανός να ανεβάσει επίπεδο τα χαφ των Νεοσμυρνιωτών.

Ο λόγος που δεν παίζει είναι γνωστός και έχει να κάνει με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος. Εάν δεν τακτοποιήσει τις οφειλές του, ενημερότητα δεν μπορεί να πάρει και συνεπώς να προχωρήσει σε μεταγραφές. Πέρυσι τα πάντα έγιναν στο τέλος του Ιανουαρίου και αφού προηγουμένως οι Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας είχαν έρθει σε ρίξει σχετικά με αυτό. Φέτος κανείς δεν ξέρει πότε θα λυθεί το θέμα.

Οι μέρες περνούν, όμως, και ο Τζανδάρης αρχίζει να αγχώνεται. Γιατί σε αντίθεση με τον άλλον θεωρητικά κλεισμένο της υπόθεσης, τον Τάσο Δουβίκα, εκείνος βρίσκεται στον αέρα. Ένα εξάμηνο δεν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και εάν στραβώσει τώρα η μεταγραφή του, θα μείνει ανενεργός για έναν χρόνο.

Γίνεται να πάρει αυτό το ρίσκο; Αυτό σκέφτεται και αυτός και γι’ αυτό έχει ήδη αρχίσει να ψάχνεται και αλλού. Εάν ο Πανιώνιος δεν βγάλει ενημερότητα, κινδυνεύει να τον χάσει και αυτόν.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.