Πανιώνιος: Τα δεδομένα για τα «παιδιά» του Ανιγκό


    Αντώνης ΤσιράκηςΔεν είναι κρυφό πως ο Ζοσέ Ανιγκό είχε παιδιά και αποπαίδια στον Πανιώνιο. Συμβαίνει γενικά αυτό με τους προπονητές. Ειδικά όταν είχαν τέτοια ελευθερία στις μεταγραφές.

Τα δεδομένα με την αλλαγή προπονητή θα διαφοροποιηθούν. Άλλοι θα πάρουν ευκαιρίες, άλλοι θα έχουν λιγότερες με τον Άκη Μάντζιο. Και ένα από τα ερωτήματα που γεννιέται είναι το τι θα συμβεί με τα «παιδιά» του Ανιγκό…

Από το φύλλο της Δευτέρας το Sportime είχε ενημερώσει πως κάποιοι δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα με τις τελευταίες εξελίξεις. Φαίνεται πως μεγαλύτερος προβληματισμός απ’ όλους υπάρχει για τον Καμαρά. Ο κυριότερος λόγος είναι η συχνότητα με την οποία βγάζει τραυματισμούς ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Από εκεί και πέρα, αυτό που παραδέχονται στη Νέα Σμύρνη είναι πως μόνο ο Κεϊτά έχει βγει απ’ όσους πήγε ο Ανιγκό. Οι υπόλοιποι δεν πολυπαίζουν άλλωστε. Από εκείνους, όμως, ο Σιντί Αλί αποτελεί εξαίρεση. Είναι σε καλύτερη μοίρα από τους Σεράφ και Ντε Ταντεό. Θα πάρει τις ευκαιρίες του στην πορεία.

Από τη στιγμή που θα φύγει ο Μασούρας, άλλωστε, οι επιλογές στα εξτρέμ θα είναι ελάχιστες. Παίκτης εκεί φυσικά και θα αποκτηθεί, αλλά είναι διαφορετικό να πας για μία μεταγραφή τον Ιανουάριο από το να πας για δύο στην ίδια θέση.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.