×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Έρχονται κι άλλοι «Ζαμπάδες»…


    Sportime Team

ΠΑΟΚ: Έρχονται κι άλλοι «Ζαμπάδες»…


Τον δρόμο που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι με τον Λέο Ζαμπά, αναμένεται να ακολουθήσει και τώρα, αφού υπάρχουν στα υπ’ όψιν κι άλλοι «Ζαμπάδες»!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση του Sportime, ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του δύο από την «Elenko Sports», που το καλοκαίρι πρότεινε τον Ζαμπά, αντίστοιχων περιπτώσεων με τον Βραζιλιάνο.

Διαβάστε αναλυτικά: «Καιρό έχουμε πει από εδώ πως ο ΠΑΟΚ ψάχνει… Ζαμπάδες. Περιπτώσεις δηλαδή παικτών που αγωνίζονται στο πρώην ανατολικό μπλοκ. Επίσης, έχω αναφέρει πως καταλύτης αυτής της προσπάθειας είναι η περίφημη Elenko Sports, η εταιρεία που έχει ως πελάτη τον Λέο Ζαμπά.

Από το καλοκαίρι λοιπόν,  οι Βραζιλιάνοι είχαν προτείνει προς παρακολούθηση και εξέταση έναν ακόμη πελάτη τους, Βραζιλιάνο επίσης, εξτρέμ, τον Ραφαέλ Ρατάο της Ζόρια. Το όνομα του κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες και ισχύει πως στον ΠΑΟΚ είχαν εξαιρετική άποψη.

Το πρόβλημα που φρενάρει τις όποιες, άμεσες, εξελίξεις, είναι πως ο 23χρονος εξτρέμ είναι εκτός δράσης εδώ και δύο μήνες λόγω ενός τραυματισμού και για την επάνοδο του θα χρειαστεί ακόμη χρόνος.

Παραμένει όμως πάντα στους υπό (συνεχές) τσεκάρισμα παίκτες που σκανάρουν οι Κυπελλούχοι. Και άντε, να δώσω και ακόμη κάτι: ο Ρατάο δεν είναι ο μόνος παίκτης της Ζόρια που «βλέπει» ο ΠΑΟΚ. Είναι και ο 22χρονος συμπατριώτης του, κεντρικός χαφ (πάλι θέση δηλαδή που αναζητούν οι πρωτοπόροι) Σίλας Αραούζο.

Αυτός δεν εκπροσωπείται (ακόμη τουλάχιστον) από την Elenko, το βραζιλιάνικο όμως γραφείο μάνατζερ είναι αυτό που θα χειριστεί το οτιδήποτε αναφορικά με ενδεχόμενη μετακόμιση του στην Τούμπα».

Αυτά και άλλα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση του Sportime.


Τελευταία Νέα