ΠΑΟΚ: Ήρθε και… φεύγει ο Μελιόπουλος

Ο Μελιόπουλος ανακοινώθηκε και ετοιμάζεται να αποχωρίσει από τον ΠΑΟΚ

Την ανακοίνωση της μεταγραφής του Δημήτρη Μελιόπουλου ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ, προσθέτοντας έναν παίκτη με σπουδαίο μέλλον στο ρόστερ του.

Ο νεαρός αμυντικός, έκανε πολύ καλή χρονιά με την Ξάνθη και κέντρισε το ενδιαφέρον του νταμπλούχου Ελλάδας και έτσι και κινήθηκε για την απόκτηση του.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», ο παίκτης δεν αναμένεται να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, έχουν μπει από τον «Δικέφαλο» σε διαδικασία να του βρουν ομάδα, προκειμένου να αγωνιστεί βασικός και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, για να γυρίσει ακόμα πιο έτοιμος.

Οι μάνατζερ, άρχισαν να ψάχνουν ομάδα στο εξωτερικό, ωστόσο στα τηλέφωνα που έκαναν δεν πήραν την απάντηση που θα ήθελαν.

Η Ξάνθη περιμένει και δεν είναι καθόλου απίθανο να επιστρέψει για ακόμα ένα χρόνο ο ποδοσφαιριστής.

Πάντως υπάρχουν και άλλες επιλογές, αρκετές μάλιστα. Όμως μιλάμε πάντα για εντός Ελλάδας, αφού στο εξωτερικό τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Και επίσημα ο Μελιόπουλος

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και με τη… βούλα ο Δημήτρης Μελιόπουλος, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ έχει επιλέξει να φοράει τον αριθμό «14».

Για τη συγκεκριμένα μεταγραφή, το Sportime είχε φέρει αποκαλύψεις από τον Δεκέμβριο, όταν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη είχαν δώσει τα… χέρια και είχε πραγματοποιηθεί η συμφωνία.