ΠΑΟΚ: Κάτι τρέχει με τον Σταφυλίδη – Ποιες οι πιθανότητες επιστροφής στην Τούμπα!

Ο Κώστας Σταφυλίδης δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη επιστροφή στον ΠΑΟΚ. Η εκτίμηση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αμοιβαία.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει σε προτεραιότητα την αναζήτηση αριστερού μπακ, αλλά ο Κώστας Σταφυλίδης είναι μια ειδική περίπτωση. Ο Έλληνας διεθνής είναι θετικός σε ένα σενάριο επιστροφής και κανένας στην Τούμπα δεν θα έλεγε όχι.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», πρόκειται για έναν παίκτη που έφυγε νωρίς από τη Super League 1 και κοντεύει περίπου τα 10 χρόνια στο εξωτερικό.

Σε μερικές περιπτώσεις ήταν αρκετά άτυχος, αφού όταν ήταν να φτάσει στο μεγαλύτερο επίπεδο, τον βρήκαν οι τραυματισμοί.

Όχι ότι έχει κάνει λίγα. Φέτος, σε 3 διαφορετικές θέσεις στην Μπόχουμ (δεξί/αριστερό μπακ, αμυντικός μέσος) έκανε το κομμάτι του (26 ματς/3 ασίστ) και το club έσωσε την παρτίδα.

Το συμβόλαιό του έληξε και ΑΚΟΜΗ το τηλέφωνό του δεν έχει χτυπήσει, την ίδια στιγμή που στην Τσιμισκή οι φήμες πληθαίνουν. Ο Κώστας Σταφυλίδης, στα 28 του, δεν είναι αρνητικός.

Η εταιρεία του, Rogon (και δη ο Κουτσολιάκος), επίσης. Η φαμίλια Σαββίδη τον έχει σε υπόληψη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναζητά leaders σαν αυτόν. Η εξίσωση «κουμπώνει». Δεν προχωράμε και στο παρασύνθημα;

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Όλοι θα φύγουν από την «Ένωση» ο γνωστός άγνωστος θα παραμείνει!

Ολυμπιακός: Δεν αντέχει την αμφισβήτηση Μαρτίνς ο Μπουχαλάκης – Φέρνει πρόταση!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διότι αν δεν έχεις μπει στο πούλμαν δεν μπορείς να ξέρεις