ΠΑΟΚ: Ο Μπότο και η Γκοντσάρεβα που χάνει πόντους!

Δεν αισθάνεται καλά για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ η Γκοντσάρεβα!

Η έλευση κάθε νέου στελέχους σε μία ομάδα, φέρνει ανακατατάξεις. Και ο Ζοσέ Μπότο δεν αναμένεται να είναι ένα οποιοδήποτε στέλεχος στον ΠΑΟΚ.

Η ανάγκη τεχνικού διευθυντή ήταν δεδομένη. Τα χρήματα που δόθηκαν, το κασέ του Πορτογάλου και το γεγονός ότι έγινε ήδη μία πρόσληψη κατόπιν εισήγησής του, δείχνουν το πόσο σκοπεύουν να τον στηρίξουν στην Τούμπα. Φάνηκε πολύ σε διάφορους χειρισμούς το καλοκαίρι.

Πάμε τώρα στην επόμενη ημέρα. Με κάθε άφιξη, τουλάχιστον ένας από τους υπάρχοντες εργαζόμενους μίας ΠΑΕ, πρέπει να μην αισθάνεται τόσο άνετα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το καμπανάκι χτυπάει για τη Μαρία Γκοντσάρεβα.

Η «Σιδηρά Κυρία» του ΠΑΟΚ και επί χρόνια συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη έχει χάσει πόντους. Υπήρχαν συγκεκριμένοι δικοί της χειρισμοί είτε μιλάμε για διαπραγματεύσεις είτε για στρατηγικές επιλογές, που δεν βγήκαν. Και αυτό της χρεώθηκε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιμονή της να στηρίξει ένα μανατζερικό γραφείο πριν από περίπου δύο χρόνια. Όχι μόνο δεν δικαιώθηκε, αλλά εκτέθηκε που το πήρε πάνω της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)