ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Ο Μπότο, ο Λουτσέσκου και ο Σαββίδης junior!

Θα είναι μακρύ το καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά στις μεταγραφές Μπότο, Λουτσέσκου και Γιώργος Σαββίδης πρέπει να συνεραστούν.
ΠΑΟΚ: Ο Μπότο, ο Λουτσέσκου και ο Σαββίδης junior!

Δεν θα είναι απλό και εύκολο για τον ΠΑΟΚ να χωρέσουν όλα τα «θέλω» στις μεταγραφές. Η καλή θέληση είναι ζητούμενο για τους εμπλεκόμενους, Ζοσέ Μπότο, Γιώργο Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», μετά το τέλος της Super League 1, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει εντατικά το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Λίγες κουβέντες (σ.σ.: κυρίως στον Λουτσέσκου), όχι τόσο συχνές εμφανίσεις στις προπονήσεις, πολύ τηλέφωνο. Το μεταγραφικό του approach επίσης πρόδηλο.

Upcoming παίκτες με μεταπωλητική αξία. Σοάρες (23), Κουαλιάτα (22). Ντομινίκ Κοτάρσκι (22) is coming!

Ναι, ο κύριος (σ.σ.: δανεικός από Αγιαξ σε Γκόριτσα) που θα κοστίσει (αν τελικά έρθει) σχεδόν 1,5 μύριο στον ΠΑΟΚ  για να φορέσει τα γάντια βασικού για τη νέα χρονιά.

Ο τερματοφύλακας που πρακτικά «έφαγε» την ανανέωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και βάσει πηγών μας δημιούργησε την πρώτη μεταγραφική ένταση ανάμεσα στον λεγάμενο (σ.σ.: Ζοζέ Μπότο) και τον Σαββίδη junior.

Μέχρι νεοτέρας, σημειώσατε 1, αλλά οψόμεθα! Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).