×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Ο επόμενος στόχος με το σούπερ συμβόλαιο


    Sportime Team

ΠΑΟΚ: Ο επόμενος στόχος με το σούπερ συμβόλαιο


Στην αγορά έχει βγει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να καλύψει τις θέσεις που παρουσιάζουν κενό στο ρόστερ του και να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός του χρόνου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», θέλει να ενισχυθεί αρκετά, προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα του στην Ελλάδα και να κάνει επιτέλους την πρώτη του συμμετοχή σε ομίλους του Champions League.

Έτσι όπως αναφέρει το Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», έχει ήδη δοθεί εντολή από την οικογένεια Σαββίδη, για τον επόμενο στόχο του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα αυτός θα είναι ένας εξτρέμ μέχρι 23-24 ετών, η τιμή του οποίου θα αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του θα φτάνει το ένα εκατομμύριο.

Οι άνθρωποι που έπρεπε έχουν μάθε για τη συγκεκριμένη περίπτωση και ήδη σκανάρουν για να βρουν τον κατάλληλο παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής που θα επιλεχθεί φυσικά θα έρθει για βασικός, κάτι που προδίδει και το οικονομικό του στάτους.

Από τους υπάρχοντες παίκτης, δύσκολα θα εκτοπιστεί από το βασικό σχήμα ο Λέο Ζαμπά, τον οποίο ο ΠΑΟΚ πιστεύει πολύ και περιμένει αρκετά λεφτά να φέρει στο μέλλον.

Από κει και πέρα υπάρχουν οι Πέδρο Ενρίκε, Μπίσεσβαρ (ενίοτε), Λημνιός και Λάμπρου. Τα δύο ελληνόπουλα θα δώσουν μάχη για μία θέση στον ήλιο! Τρομερή επάρκεια και ανταγωνισμός στα «φτερά» του πρωταθλητή.


Τελευταία Νέα