ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Τελειώνουν οι «Invincibles» – Η έκπληξη και λόγος για τον Ελ Καντουρί

Λίγοι παίκτες από αυτούς που κατέκτησαν το πρωτάθλημα αήττητοι θα παραμείνουν στον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν.
ΠΑΟΚ: Τελειώνουν οι «invisibles» - Η έκπληξη και λόγος για τον Ελ Καντουρί

Ο ΠΑΟΚ δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον τρόπο που θα ήθελε μένοντας πολύ πίσω στη Super League 1, χάνοντας το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον κοιτάει την επόμενη μέρα.

Αυτή δεν θα περιλαμβάνει πολλούς από τους παίκτες που κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα προ τριετίας. Μέσα σε αυτούς και μία έκπληξη. Ο Ελ Καντουρί.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», από σήμερα, Δευτέρα, αρχίζουν οι αλλαγές στον ΠΑΟΚ με πολλούς να είναι στον… αέρα.

Κάποιοι μη έχοντας συμβόλαιο, κάποιοι άλλοι όντες εκτός συμβολαίου από τον μεθεπόμενο μήνα. Αυτός που έκανε περισσότερο εντύπωση είναι ο Ελ Καντουρί!

Μια σχέση που έχει υποστεί μεγάλη φθορά στο χρόνο. Ένας παίκτης που πολλές φορές ήταν με το εισιτήριο στο χέρι για να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά θα αποτελέσει παρελθόν.

Κι ας έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Το ενδιαφέρον είναι πως ένας από τους λόγους που ο Λουτσέσκου θα ήθελε κάτι διαφορετικό σαν λύση είναι και η επιρρέπεια του Μαροκινού στους τραυματισμούς, παρότι του έχει εμπιστοσύνη.

Ειδικά στα μεγάλα ματς. Αποκορύφωμα ασφαλώς φέτος το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα, όταν και χτύπησε στο ζέσταμα.

Με άλλα λόγια, Μπότο και Λουτσέσκου ετοιμάζουν γενικό ρεκτιφιέ, με πολλούς παίκτες να αποχωρούν από την ομάδα.

Κι αν το Ρούμανος στην πρώτη χρονιά της επιστροφής του εμπιστεύτηκε πολλούς από τους λεγόμενους «Invincibles» -από τους παίκτες δηλαδή με τους οποίους κατέκτησε τον τίτλο αήττητος, την επόμενη θα τους ψάχνουμε με το κιάλι.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ