×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παράγοντας της Super League 1: «Δώστε τα όλα και θα μας βοηθήσουν!»


    Sportime Team

Παράγοντας της Super League 1: «Δώστε τα όλα και θα μας βοηθήσουν!»


Κακά τα ψέματα, τα πλέι οφ της Super League 1 δεν θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Όλοι θέλουν να βλέπουν ντέρμπι, αλλά βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει για τους περισσότερους. Αντιθέτως, στα πλέι άουτ θα γίνει… χαμός.

Ο κάθε παράγοντας εκεί έχει και τον δικό του στόχο. Άλλοι θέλουν να πάρουν την έβδομη θέση μήπως γίνει τίποτα με τον Άρη, άλλοι καίγονται για να μείνουν στην κατηγορία. Εκεί αδιάφορος δεν υπάρχει. Ακόμη και εάν κάποιον δεν τον νοιάζει η έβδομη θέση, τον νοιάζει το ποιος θα πέσει.

Κάποια πράγματα στη Super League 1 είναι και θέμα πολιτικής ή για να το πούμε πιο σωστά μπλοκ. Θα δούμε και τέτοια στα πλέι άουτ. Άλλους να σκίζονται με κάποιους και να το πηγαίνουν στο… σβηστό στη συνέχεια.

Παράγοντας μίας εκ των ομάδων που έχουν μεγάλο κίνητρο, μίλησε πρόσφατα στους ποδοσφαιριστές του. Μέσα σε όλα, σκέφτηκε πως θα ήταν καλό να τους ντοπάρει με την ακόλουθη ατάκα: «Δώστε τα όλα εσείς και θα μας βοηθήσουν».

Εν ολίγοις εκείνος τη δουλειά του την έχει κάνει. Η… στήριξη που πρέπει να έχει η ομάδα του για τη συνέχεια, θεωρεί πως είναι δεδομένη. Επομένως, τώρα ήρθε και η σειρά των παικτών του να κάνουν το χρέος τους. Για να δούμε, θα τα καταφέρουν;


Τελευταία Νέα