ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΣ Γιάννινα: Προτάθηκε από την Μπλάκμπερν για τη θέση του Λοντίγκιν

Ο Αντώνης Στεργιάκης προτάθηκε από την Μπλάκμπερν στον ΠΑΣ Γιάννινα!
ΠΑΣ Γιάννινα: Προτάθηκε από την Μπλάκμπερν για τη θέση του Λοντίγκιν

«Πακέτο» με τον Μπαϊροβιτς, προτάθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αντώνης Στεργιάκης. Από τον ίδιο μάνατζερ. Ο τερματοφύλακας της Μπλάκμπερν είναι στο ηλικιακό γκρουπ που αρέσει μεν στους ανθρώπους των Ιωαννίνων, αλλά η απραξία προβληματίζει. Επτά συμμετοχές όλες κι όλες και αυτές με την under 23 των Ρόβερς.

Ο 23άχρονος τερματοφύλακας έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο στην Αγγλία, αλλά για να προτείνεται σε ομάδες, προφανώς και θέλει να αποχωρήσει.

Πάντως, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», ο Χριστοβασίλης δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Η περίπτωση του Κότσαρη που δεν ανανεώνει με τον Απόλλωνα είναι πιο «ζεστή». Ήδη έχει γίνει κουβέντα με τον εκπρόσωπο του για ενδεχόμενη συνεργασία.

Στον «Άγιαξ» της Ηπείρου αναζητούν τον αντί Λοντίγκιν, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει, παρά την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσαν και ψάχνουν τερματοφύλακα με γεμάτες χρονιές για να πάρει τα γάντια του. Ο Στεργιάκης λοιπόν δεν πληροί τις προϋποθέσεις!

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Ο προπονητής που δεν κρίθηκε ανεπαρκής, αλλά βγάζει την ομάδα του Champions League

Ολυμπιακός: Με αυτόν τον παίκτη τρελάθηκε ο Μαρτίνς – Δεν τον θέλει τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης θα φύγει σίγουρα το καλοκαίρι

Survivor: Επικό βίντεο με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Τάκη Τσουκαλά

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Προτάθηκε από την Μπλάκμπερν για τη θέση του Λοντίγκιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.