Το φεγγάρι δεν ήταν… καλό. Η σχέση «Ολυμπιακός- συνεργαζόμενοι μάνατζερ παικτών» πέρασε από μπόλικα κύματα και κλίνει προς τον… άσο! Κάποιοι έχουν πέσει σε δυσμένεια, άλλοι βρίσκονται σε… πόλεμο! Ένας  μάνατζερ βρίσκεται στο απυρόβλητο και δεν θα μας απασχολήσει. Τον λένε Ζόρζε Μέντες και κάνει δουλειές εκατομμυρίων. Όλοι οι υπόλοιποι αλλοδαποί ατζέντηδες «βράζουν» στο ίδιο…...

Το φεγγάρι δεν ήταν… καλό. Η σχέση «Ολυμπιακός- συνεργαζόμενοι μάνατζερ παικτών» πέρασε από μπόλικα κύματα και κλίνει προς τον… άσο!

Κάποιοι έχουν πέσει σε δυσμένεια, άλλοι βρίσκονται σε… πόλεμο!

Ένας  μάνατζερ βρίσκεται στο απυρόβλητο και δεν θα μας απασχολήσει. Τον λένε Ζόρζε Μέντες και κάνει δουλειές εκατομμυρίων.

Όλοι οι υπόλοιποι αλλοδαποί ατζέντηδες «βράζουν» στο ίδιο… καζάνι. Εκτός από έναν! Όχι φυσικά τον Μέντες.  Αυτός σας είπαμε είναι εκτός ορίων.

Ο Πιερ Ισά έχει διαχρονική παρουσία στα «κυκλώματα» της ομάδας και διαθέτει απευθείας επαφή με τα ανώτερα κλιμάκια. Την ίδια στιγμή, ο άλλοτε αμυντικός του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού έχει υποπέσει σε λάθη και όμως έχει καταφέρει να την βγάλει… καθαρή.

Παράλληλα, έχοντας ως εχέγγυο τις εμφανίσεις του Μαντί Καμαρά, ο Ισά  βρίσκεται στον… μανατζερικό αφρό  των «ερυθρόλευκων».

Αν δε καταφέρει να βελτιωθεί και στον τομέα των πωλήσεων, η καθιέρωσή του θα είναι δεδομένη.