ΠΑΡΑFOOTBALL

Ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής αγόρασε σπίτι 3.000.000 ευρώ

Μεγάλη επένδυση από τον παίκτη που αγόρασε το δικό του «παλάτι»

Σε μία πολύ μεγάλη αγορά φαίνεται ότι προέβη ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του Sportime και τη στήλη «Παρασκήνια» αγόρασε ένα σπίτι στην Αγγλία, αξίας τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Έλληνας αμυντικός που ζει το ποδοσφαιρικό του όνειρο, αγωνιζόμενος με την φανέλα της Άρσεναλ, βλέπει και τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει με 4.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και έτσι θέλησε να κάνει αυτή την κίνηση.

Πρόκειται για ένα ακίνητο στα πέριξ του Τσέλσι με θέα τον Τάμεση, εξού και το ύψος του ποσού που κλήθηκε να βγάλει από την «τσέπη» του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη περιοχή διαθέτει σπίτι  και ο Γιώργος Καραγκούνης, από την εποχή που αγωνιζόταν στη Φούλαμ.

Τα δύο «πρόσωπα» του Βέργου

Αυτόν εμπιστεύεται ο Σαμαράς

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ