×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ


Sportime Team

Πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ


Η πόρτα του ΠΑΟΚ μπορεί να ανοίξει. Και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επιτέλους να την περάσει. Πως; Είναι απλό. Τόσο όσο να πεις Γιόνας Μπολτ!

Ο κύριος που ήταν στη Λεβερκούζεν και ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στο Αμβούργο το περασμένο καλοκαίρι αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου» στο (όψιμο) διαζύγιο ανάμεσα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Πολ Κουτσολιάκο!

Εκδοχή που ενδεχομένως να ανοίξει την πόρτα του ΠΑΟΚ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να φτάσει στην Τούμπα το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων στο Sportime του Σαββάτου, η αγαστή και διαχρονική σχέση του Μπολτ με τον Κουτσολιάκο, έφτασε σε σημείο να γίνει το… κόκκινο  πανί στη σχέση του Πολ με τον Παπαδόπουλου. Αφού η απόφαση του υποβιβασμού του Έλληνα αμυντικού στην U21 του Αμβούργου είναι προσωπική απόφαση του Μπολτ.

Η φαμίλια Παπαδόπουλου άσκησε κριτική στον ομογενή ατζέντη, που δεν πήρε θέση, ενώ την ίδια στιγμή το μηνιάτικο των 110 ευρώ (καθαρά) «τρέχει» και το συμβόλαιο του με το Αμβούργο εκπνέει τον Ιούνιο του 2020.

Ποιος θα αναλάβει το παιδί;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras