Τα «παζάρια», οι νεοφώτιστοι, το κόκκινο μπάσιμο και οι ισορροπίες που πρέπει να διατηρηθούν, ενόψει της νέας σεζόν

Μπορεί το φετινό πρωτάθλημα να μην έχει τελειώσει, μπορεί να απομένει ακόμη η έφεση για το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, όμως οι περισσότερες Σουπερλιγκάτες ΠΑΕ πλέον έχουν αρχίσει να κάνουν τα κουμάντα τους για τη νέα σεζόν, θεωρώντας την κατάσταση δεδομένη και διαμορφωμένη .

Ψάχνονται δηλαδή, για τις σφαίρες επιρροής που θα είναι σε θέση να τους εξασφαλίσουν μεγαλύτερα οφέλη.

Κι ενώ απομένει το θέμα των αδειοδοτήσεων αλλά και των τηλεοπτικά “αστέγων”, οι τρεις μεγάλοι (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Ολυμπιακός) «πόλοι» που είναι σε θέση να ασκήσουν δύναμη πάνω τους, έχουν αρχίσει με έμμεσο ή άμεσο τρόπο τις προσεγγίσεις.

Κομβικό ρόλο θα έχουν οι νεοφώτιστοι ΟΦΗ και Αρης για τους οποίους από το Sportime. gr σας έχουμε ενημερώσει πως έχουν την πυξίδα τους στραμμένη στο κόκκινο.   

Και με τους δυο θα παιχθεί χοντρό παιχνίδι, στην συνέχεια, με τις πιθανότητες για ανατροπές πάσης φύσεως να είναι μεγάλες…

Και μην ξεχνά κανείς και το ενδεχόμενο ανόδου της Παναχαϊκής.

Στην περίπτωση μάλιστα που οι προσπάθειες για εμπλοκή στην τάση που δείχνουν ΟΦΗ και Αρης πέσουν στο κενό, οι Πατρινοί είναι αναγκαίοι στην Super League για να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Αλλιώς η ζυγαριά αρχίζει και πάλι να γέρνει προς το κόκκινο αφού και δυο άλλες Σουπερλιγκάτες ΠΑΕ που φέτος ήταν σε άλλο άρμα, κοιτάζουν προς Λιμάνι για τη νέα σεζόν…