×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πρίγιοβιτς: Άλλο ο Ιανουάριος, άλλο το καλοκαίρι…


    Sportime Team

Πρίγιοβιτς: Άλλο ο Ιανουάριος, άλλο το καλοκαίρι…


Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι… σταθερός στην Τούμπα και δεν πρόκειται να φύγει για κανένα λόγο τον Ιανουάριο. Το καλοκαίρι όμως είναι άλλη συζήτηση…

Σύμφωνα με τη στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, στον ΠΑΟΚ δεν θα είναι αδιάφοροι σε μία προοπτική πώλησης του «Πρίγιο» με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων και μάλιστα κάνουν ήδη την προετοιμασία τους για την… επόμενη μέρα.

Διαβάστε αναλυτικά: «Οι Πολωνοί, συνήθως, είναι ενημερωμένοι για τα του Πρίγιοβιτς. Έχουν τα κουμάντα τους επικοινωνιακά, προφανώς έχουν και τον τρόπο τους να μαθαίνουν πράγματα αναφορικά με την καριέρα του, πέραν φυσικά και του «έννομου» συμφέροντος τους, αφού η πρώην ομάδα του «Πρίγιο», η Λέγκια, διατηρεί ποσοστό σε περίπτωση νέας μεταγραφής του διεθνή Σέρβου.

Μόνο τυχαία συνεπώς δεν είναι και ούτε πρέπει να περάσει και… έτσι, τα χθεσινά δημοσιεύματα περί πρότασης της Μπόρντο για την αγορά του Πρίγιοβιτς. Οι Γιρονδίνοι τον τσεκάρουν κοντά στον χρόνο, το πάλεψαν και το καλοκαίρι και κατά πως φαίνεται, δεν βγάζουν τον Σέρβο από το μυαλό τους. Τώρα, όμως, ξεχάστε.

Ο αρχισκόρερ του ΠΑΟΚ δεν κουνιέται από Τούμπα τον Ιανουάριο. Το καλοκαίρι, άλλη ιστορία. Από εδώ έχουμε πει, σε ανύποπτο χρόνο, πως η προοπτική πώλησης του είναι κάτι που εξετάζουν στον ΠΑΟΚ και κυρίως, προετοιμάζονται γι’ αυτήν.

Δεν την θέλουν, δεν θα την επιδιώξουν, αλλά πάντα σκανάρουν την αγορά σε περίπτωση που «σκάσει» (πάντα το καλοκαίρι) πρόταση με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων για τον Πρίγιοβιτς.

Κάτι που -ανεξαρτήτως δηλώσεων, τοποθετήσεων και δημόσιων εκτιμήσεων- υπάρχουν πολλοί εντός «Δικεφάλου» για το οποίο… στοιχηματίζουν πως θα γίνει το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και η προετοιμασία…».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.