×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Προπονητής «γλάστρα» για να αλωνίζει άλλος!


    Sportime Team

Προπονητής «γλάστρα» για να αλωνίζει άλλος!


Το πώς προσλαμβάνεται ο κάθε προπονητής και ποια είναι τα κριτήρια, ας μην το αναλύσουμε. Η κάθε ομάδα έχει και διαφορετικά δεδομένα. Πολλές φορές αυτά αλλάζουν ακόμα και με τη χρονική στιγμή που μιλάμε είτε είναι για τη Super League είτε για χαμηλότερες κατηγορίες.

Στη συγκεκριμένη ομάδα, λοιπόν, που ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τον νέο της τεχνικό, τα κριτήρια ήταν δύο. Το βασικότερο να γλιτώσει το «κράξιμο» η ομάδα για την επιλογή του επόμενου. Τα ζόρια ήταν πολλά, ο κόσμος πίεζε και οι αποδεκτές λύσεις ελάχιστες.

Το δεύτερο ήταν να έχει την άνεσή του ο άνθρωπος του προέδρου. Να μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Να περνάει τις μεταγραφές του, να διατηρήσει στο ρόστερ κάποιους κολλητούς του και να έχει σε όλα τον τελευταίο λόγο.

Αντιλαμβάνεστε πως δεν θα ήταν εύκολο να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής. Έλα, όμως, που βρέθηκε. Και αντιδράσεις δεν υπήρξαν με την πρόσληψή του και ο… άλλος θα μπορεί να αλωνίζει.

Όπως λένε, μάλιστα, οι κακές οι γλώσσες, πανηγύριζε που τελείωσε το ντιλ και τρίβει ήδη τα χέρια του εν όψει της συνέχειας. Το καλοκαίρι θα περάσει αναίμακτα και μετά θα αρχίσουν τα παιχνίδια. Στην πρώτη στραβή θα τον περιμένει στη γωνία. Και ταυτόχρονα θα έχει και stand by τον κολλητό του προπονητή ώστε να τον «περάσει» όποτε βρει πρόσφορο έδαφος.