Σάμαρης και Σιόβας βλέπουν Ελλάδα – Πέτυχαν τον στόχο με την Φορτούνα Σιτάρντ!

Θέλουν την επιστροφή τους στην Ελλάδα ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Δημήτρης Σιόβας!

Τόσο ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Δημήτρης Σιόβας, βρέθηκαν πολύ κοντά στην επιστροφή τους στη Super League 1, ωστόσο τελικά δεν… έδεσε το γλυκό.

Έτσι βρέθηκαν στη Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία κατάφεραν να παραμείνουν στην Eredivisie και με ένα βαθμό διαφορά έστειλε την Χέρκουλες στα μπαράζ παραμονής.

Στόχος επιτεύχθηκε και για τους δύο Έλληνες της ομάδας που πήγαν σε μια όχι γκλαμουράτη ομάδα για να μείνουν ενεργοί.

Τόσο ο Ανδρέας Σάμαρης όσο και ο Δημήτρης Σιόβας είχαν ρόλο στις προσπάθειες της Φορτούνα. Ο 33χρονος άλλοτε διεθνής χαφ έκανε 20 ματς με πάνω από 1.000 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Σιόβας και αυτός με πάνω από 1.000 λεπτά συμμετοχής είχε 12 αγώνες με 1 γκολ. Στα 34 του πια.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», το θέμα είναι τι γίνεται με το μέλλον και των δύο. Η Ελλάδα είναι ένα πρωτάθλημα που το σκέφτονται να επιστρέψουν.

Εξάλλου, είναι γνωστό πως η ΑΕΚ για τον Σάμαρη είχε σοβαρό ενδιαφέρον σε 1-2 μεταγραφικές περιόδους πίσω ενώ και ο Σιόβας είχε πάντα τις κεραίες του στραμμένες στην πατρίδα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο αλλά δεν έχει παρά λίγες ημέρες που το πρωτάθλημα στην Ολλανδία σφύριξε λήξη. Επομένως χρόνος υπάρχει.