×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σεμέδο: Τελικά τον ήθελε η Λίβερπουλ;


Agent Greek

Σεμέδο: Τελικά τον ήθελε η Λίβερπουλ;


(Τελευταία μέρα που αναφέρομαι στο συγκεκριμένο, εμμένοντας στην προσπάθεια μου να τσιγκλήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν, μήπως βρέθηκε το αρχικό ρεπορτάζ του πορτογαλικού SIC;)

Σωστά – και κόντρα στο ρεύμα – τα έγραψε από το Σάββατο ο Μανωλίδης στα παρασκήνια για το θέμα Λίβερπουλ – Σεμέδο. Και σιγά σιγά, το βλέπετε, το θέμα υποχωρεί. Από εκεί που ο Πορτογάλος ήταν βασική επιλογή, οπισθοχώρησε ως μια από τρεις, μια από πέντε και πλέον έχει φτάσει να εκτιμάται πως είναι ένας από τους δέκα υποψηφίους που τσεκάρει ο Κλοπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Εξετάζει Κοστάντζα ο Ίβιτς

Το γεγονός βέβαια ότι στην Αγγλία, «σεσημασμένα» για τις προσβάσεις στους πρωταθλητές Πρέμιερσιπ media, έγραφαν πως δεν θα κινηθούν για στόπερ τον Ιανουάριο, μοιάζει με τη λεπτομέρεια που δεν μπορεί να χαλάσει την ιστορία.

Εγώ, με τις φτωχές μου πηγές, δεν θα πω ούτε αν ο Σεμέδο είναι πρώτος ή εκατοστός στη λίστα του Κλοπ. Ούτε αν ή όχι ο Γερμανός πάρει στόπερ.

Αυτό που θα πω είναι ότι τον Ιανουάριο, αν το αποφασίσει, ψάχνει τριτοτέταρτη επιλογή, χωρίς να δεσμευτεί σε μεγάλη δαπάνη, θέλοντας να κυνηγήσει πρωτοκλασάτο στόπερ το καλοκαίρι, οπότε και θα γνωρίζει πως θα επιστρέφει ο Φαν Ντάικ. Δανεικό κατά προτίμηση, χωρίς καν option αγοράς, πάντα αν και εφόσον κινηθεί τον Ιανουάριο.

Ακριβώς δηλαδή όπως δίνει ο Ολυμπιακός τον Σεμέδο…

(από τρολάρισμα, σε τρολάρισμα).

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras