Σιώπης το νέο πρόσωπο στον Ατρόμητο!


Sportime Team

Σιώπης το νέο πρόσωπο στον Ατρόμητο!


Πάντα μια πρώτη συγκέντρωση κρύβει συγκινήσεις αλλά και προσδοκίες. Πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται με ανοικτές τις θύρες για τον κόσμο. Σε αυτή του Ατρόμητου που έγινε το απόγευμα, μπορεί να έλειπε η έκπληξη παίκτη που θα αποτελούσε το κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών, αρκούσε όμως η παρουσία του Μανώλη Σιώπη στην εξέδρα, για να αρχίσει το… σούσουρο!

Ο μέσος του Ολυμπιακού, είχε λόγους για να πάει στο Περιστέρι αφού είναι κολλητός με τον Σπύρο Ρισβάνη αλλά και με άλλους παίκτες της ομάδας του Ατρόμητου.

Με δεδομένη την κουβέντα που έχει ανοίξει για το μέλλον του διεθνή άσου στον Ολυμπιακό, φυσικό ήταν να αρχίσουν οι σκέψεις μήπως ο επόμενος σταθμός του παίκτη μπορεί να είναι ο Ατρόμητος.

Ειδικά από τη στιγμή που στις σημερινές αρχαιρεσίες της Super League, ο νέος πρόεδρός της, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, εκλέχθηκε, συνδέοντας άμεσα και τις δυο ΠΑΕ.

Πάντως, πέρα από μια απλή σκέψη που έρχεται αβίαστα στο μυαλό κάποιου, θα πρέπει να τονιστεί πως στα χαφ ο Ατρόμητος είναι υπερπλήρης μετά την ανανέωση του Ούμπιντες, την απόκτηση του Γαρουφαλιά αλλά και την παρουσία των Μπουζούλατζιτς, Μάντσον. Αφήστε που έχει παραγεμίσει δανεικούς από τον ΠΑΟΚ για να πάρει έναν ακόμη από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, υπάρχει και το γνωμικό που λέει ποτέ μη λες ποτέ…

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras