ΠΑΡΑFOOTBALL

«Σκάνε» αποχωρήσεις – έκπληξη από ομάδα της Super League!

Ψύλλοι στα αφτιά του μπήκανε (του ιδιοκτήτη) και θα «σκουπίσει» κόσμο το καλοκαίρι!
«Σκάνε» αποχωρήσεις – έκπληξη από ομάδα της Super League!

Διαζύγια – έκπληξη το καλοκαίρι σε ομάδα της Super League. Πρώτα όμως να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή.

Ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την σωτηρία της. Ζήτημα υποβιβασμού στη Super League 2 δεν τίθεται (επί του παρόντος τουλάχιστον), αλλά η μέχρι τώρα πορεία στα play out, είναι τουλάχιστον απογοητευτική.

Ο ιδιοκτήτης που δεν είναι από εκείνους που λειτουργούν εν θερμώ – και εάν δεν αλλάξει κάτι στο ιδιοκτησιακό και την… κάνει-  έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Ψύλλοι στα αφτιά του μπήκαν, μετά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του για τα play out και το καλοκαίρι θα σκάσουν αποχωρήσεις – έκπληξη.

Ήδη στη blacklist έχουν μπει δύο ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, καθώς και άλλοι δύο που μένουν ελεύθεροι, αλλά μέχρι πρότινος υπήρχε η διάθεση να κληθούν για ανανέωση.

Μάλιστα ο ένας εκ των δύο που λήγουν τον Ιούνιο τα συμβόλαια τους, είναι από τους πιο «παλιούς» στο κλαμπ.

Τι κοινό έχουν οι τρεις από τους τέσσερις; Στο προτελευταίο παιχνίδι ξεκίνησαν βασικοί και οι τρεις. Ουδείς όμως έβγαλε όλο το 90λεπτο!

Σύμπτωση…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Σκάνε» αποχωρήσεις – έκπληξη από ομάδα της Super League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!