ΠΑΡΑFOOTBALL

Σουπερλιγκάτος πρόεδρος “ψάχτηκε” για την Χαλκίδα!

Οι επαφές του ηγέτη επαρχιακής ΠΑΕ και τα… ρεύματα του Ευρίπου που τον παρέσυραν
Σουπερλιγκάτος πρόεδρος “ψάχτηκε” για την Χαλκίδα!

Το Πάσχα έρχεται, τα κουλούρια αρχίζουν να έχουν πέραση και μια… φρέσκια ποδοσφαιρική είδηση κυκλοφορεί στην πιάτσα.

Σύμφωνα με αυτή, Σουπερλιγκάτος πρόεδρος επαρχιακής ΠΑΕ, ψάχτηκε την τελευταία εβδομάδα για να αναλάβει τα ηνία της Χαλκίδας, η οποία αγωνίζεται στον 7ο όμιλο της Γ΄εθνικής!

Η ιστορική ομάδα που επί χρόνια πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ενώ έχει και μια συμμετοχή στην Α΄εθνική (1968-69), διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από την κοντινή της απόσταση από την Αθήνα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ λοιπόν, μέσω ενός ατόμου της απολύτου εμπιστοσύνης του, το οποίο παλιότερα είχε σημαίνοντα ρόλο στα διοικητικά της ομάδας, ρώτησε, έμαθε τι και πως, έκανε και ραντεβού αλλά το πράγμα… σκάλωσε στον Δήμαρχο της πόλης.

Λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να μάθουμε αλλά ως δικαιολογία από την άλλη πλευρά προβλήθηκε το γηπεδικό ζήτημα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Σουπερλιγκάτος πρόεδρος άκουσε πως για τα επόμενα δυο χρόνια, δεν μπορεί να κουνηθεί τίποτα στην ομάδα…

Πάντως μόνο και μόνο ότι η κίνηση έγινε από την πλευρά του, ίσως να σημαίνει πως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για την θητεία του στην ομάδα!

Όπως λένε όσοι τον ξέρουν, αναφέρουν πως θέλει να μαζευτεί κοντά στην βάση του, που είναι η πρωτεύουσα…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.