Τον ποδοσφαιριστή «ανακάλυψε» ο γνωστός πορνοστάρ

Στα 24 του χρόνια ο Ντάβιντε Ιοβινέλα έχει αρχίσει να διαπιστώνει πως δεν είναι και τόσο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, οπότε πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να βρίσκει άλλα… ταλέντα του ώστε να βγάλει χρήματα. Ο Ιταλός αμυντικός έπαιζε στο πρωτάθλημα της τέταρτης εθνικής κατηγορίας της Ιταλίας και η μεγάλη μεταγραφή δεν ήρθε ποτέ στο ποδόσφαιρο. Αντίθετα, ήρθε στον χώρο των… ερωτικών ταινιών.

Ο γνωστός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, «ανακάλυψε» τον Ιοβινένα και έμαθε πως μπορεί να μην είναι προικισμένος ποδοσφαιριστής, αλλά έχει προικιστεί με άλλες… χάρες. Έτσι τον επέλεξε αρχικά ανάμεσα από 3.000 υποψήφιους για την Ακαδημία του Σεξ που έχει δημιουργήσει (ναι, στην Ιταλία πρέπει να βγάλεις το… πανεπιστήμιο του Ρόκο για να παίξεις σε πορνό) και αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να βγάλει λεφτά από τον χώρο του αισθησιακού θεάματος.

Μάλιστα τον πήρε μαζί του στην Ουγγαρία όπου θεωρείται η «πρωτεύουσα» της Ευρώπης στο πορνό, όπου εκτός από τις πορνοταινίες, ελπίζει να κάνει διεθνή καριέρα και στο ποδόσφαιρο!

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Le Temps», ανέφερε πως ελπίζει κάποιος ατζέντης να τον δει και να του προσφέρει ένα συμβόλαιο, ενώ για τη συνάντησή του με τον Σιφρέντι, είπε: «Μου έδωσε καλλιτεχνικό όνομα το Ντάβιντε Μοντάνα. Μου είπε ότι έχω τρομερά προσόντα και μου πρότεινε να μετακομίσω μόνιμα στην Βουδαπέστη, ώστε να γίνω μόνιμα πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες».

#Tags: