×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Super League 1: Ο παίκτης που κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια


    Κώστας Παπαδόπουλος

Super League 1: Ο παίκτης που κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια


Υπάρχουν φορές που κάποιοι παίκτες βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Είτε παίζουν στη Super League 1 είτε ακόμη και σε τοπ επίπεδο.

Σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας ενδεκαδάτος ποδοσφαιριστής σταθερά κοιτάζει μόνο την πάρτη του. Ό,τι και να γίνει, αυτό που τον νοιάζει είναι να βγαίνει λάδι. Και στο μέτρο του δυνατού να μην υπάρχει πρόβλημα και με τους φίλους του. Αν και κατά καιρούς τσακώθηκε και με εκείνους.

Είχε δικούς του προπονητές κάποιες περιόδους και τότε έκανε στα αποδυτήρια ό,τι ήθελε. Ο λόγος του περνούσε στα πάντα. Ακόμη και τώρα, όμως, που ο κόουτς δεν ήταν της επιλογής του, γνωρίζει ότι έχει τις πλάτες της διοίκησης. Δύσκολα τον αγγίζει κάποιος.

Έτσι φαίνεται, τουλάχιστον, εκ του αποτελέσματος. Κανείς δεν του λέει κάτι. Τη μία βρίζει συμπαίκτες του, την άλλη σχολιάζει τη δουλειά του προπονητή και του επιτελείου του. Είναι τέτοιο το πρόβλημα μαζί του που ακόμα και άλλοι ποδοσφαιριστές εντός των τειχών δεν τον αντέχουν.

Όλα αυτά, μάλιστα, κι ενώ παίζει κανονικά. Σκεφτείτε τι θα γινόταν και εάν έβγαινε εκτός ενδεκάδας. Και δεδομένου ότι έχει… κλειδωμένη θέση στη Super League 1 και τη νέα σεζόν, κάνει και τα πλάνα του για το μέλλον έχοντας ήδη στο μυαλό του και το πώς θα έπρεπε να κινηθεί η ομάδα του τη νέα σεζόν στο κομμάτι του προπονητή!

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα