×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οι πάγκοι που τρίζουν και ο πληρωμένος παίκτης από μεγάλη ΠΑΕ


    Sportime Team

Οι πάγκοι που τρίζουν και ο πληρωμένος παίκτης από μεγάλη ΠΑΕ


Η αντίστροφη μέτρηση για τη Super League 2 ξεκίνησε. Λιγότερο από βδομάδα έμεινε. Οι ομάδες στο… ψάξιμο.

Προσπαθούν να βρουν πατήματα, βαρέθηκαν τα φιλικά και ηρέμησαν, αφού βρήκαν λύση με την ΕΡΤ. Την ίδια στιγμή, όμως, γίνονται διάφορα.

Οι παρακάτω ιστορίες/απορίες μόνο προϊόν φαντασίας δεν αποτελούν…

Super League 2 παρασκήνια

*Γύρνα πίσω θα πεθάνω! Στα… πατώματα ιδιοκτήτης ομάδας της κατηγορίας. Του άφησαν από μια… φωτογραφία σύζυγος και κόρη και του κούνησαν… μαντήλι. Από πίσω δεν είχε αφιέρωση, αλλά τελεσίγραφο. Η εκείνες ή το ποδόσφαιρο. Απεγνωσμένος ο ιδιοκτήτης είδε μια την πισίνα, αλλά το νερό δεν είναι θερμαινόμενο. Οπότε άρον-άρον πωλείται και τη δίνει όσο κι όσο. Μάλλον, χαρίζεται. Γιατί ενδιαφερόμενος δεν προέκυψε τόσους μήνες, τώρα θα εμφανιστεί;

*Πρωτάθλημα θέλει το αφεντικό. Ανέξοδο είναι. Οταν ακούει για πληρωμές, όμως, παίρνει αντισταμινικά. Αλλεργικός γαρ. Μήνες μέσα το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παλιοί και νέοι. Πιστόλι έφαγαν και οι μανατζαρέοι που πήγαν παίκτες το καλοκαίρι.

*Δεν βρίσκει τον επόμενο γι αυτό και παραμένει ο… προηγούμενος. Ο προπονητής έχει χάσει τελείως τα αποδυτήρια. Προσπαθεί να πιαστεί από τον άνθρωπο του μεγάλου, αλλά δεν γυρίζει το… χαρτί. Αν δεν κερδίσει την Κυριακή, πακετάρει και φεύγει.

*Από τον Παντελίδη και τον Μάντζιο στον Μπαξεβάνο. Καλός ο κόουτς, αλλά στην Παναχαϊκή έψαχναν -έτσι έλεγαν- προπονητή που θα έκανε… κλικ στον κόσμο. Χτύπησαν πόρτες, αλλά δεν άνοιξε καμία. Προσγειώθηκαν και πήγαν σε πιο προσιτές επιλογές.

* Μάγκας ο πρόεδρος. Αυτούς που ξέρει ότι δεν θα φύγουν τους έχει… σόλο μέσα. Τους υπόλοιπους που δεν τους έχει δεμένους, τους πληρώνει στην ώρα τους. Προσέχει για να τους έχει.

* Απόφαση το έχει πάρει εδώ και καιρό. Αλλά το έχετε εύκολο να φύγει ο κόουτς; Κάποιες εισηγήσεις ήταν δικές του. Έτσι θα τους αδειάσει τώρα; Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δεν τα έχει βροντήξει ακόμα. Δε θα αργήσει και πολύ πάντως.

* Μήπως υπάρχουν λεφτά τελικά; Τα έλεγε ο άνθρωπος του αφεντικού και δεν τον πίστευε κανείς. Όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή, το μαρούλι πέφτει. Και υπάρχει και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Για να δουμε…

* Ποιος πρόεδρος πήγε να κάνει super deal το καλοκαίρι δίνοντας λιγότερο από το μισό συμβόλαιο του παίκτη; Είναι αλήθεια πως θα τον βοηθούσαν δύο ακόμη αφεντικά ΠΑΕ; Το ένα μάλιστα από εκείνες που παλεύουν για τον τίτλο στη Super League 1!

* Το δίλημμα μεγάλο… Από τη μία τα φιλικά πήγαιναν όπως τα ήθελαν. Είχε βρεθεί σύνδεση με… Μαλαισία και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Από την άλλη, στα επίσημα είναι μεγαλύτερο το κέρδος. Επομένως ευτυχώς που ξεκινάει το πρωτάθλημα ή μήπως ισχύει η ατάκα πως στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ; Αυτό προβληματίζει και τους ιθύνοντες.

* Το δουλεύει πολύ καλά το έργο και δεν είναι μόνος του. Έχει βάλει στο κόλπο και τον γιο. Μαζί φέρνουν τους παίκτες και βολεύονται όλοι. Και όλα έχουν ένα τέλος, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί η μπάζα που θα έχει γίνει, δε θα τη λες αμελητέα.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram