×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τα δεδομένα για Μαυροπάνο και η μόνη ελληνική ομάδα που μπορεί να πάει


    Sportime Team

Τα δεδομένα για Μαυροπάνο και η μόνη ελληνική ομάδα που μπορεί να πάει


Σε μία νέα μεταγραφική τακτική μπαίνει σιγά-σιγά ο ΠΑΟΚ, που εκτός από το τώρα κοιτάει πλέον και το μέλλον θέλοντας να κάνει μία ανανέωση στη ομάδα, ρίχνοντας παράλληλα τον μέσο όρο ηλικίας.

Έτσι ο «Δικέφαλος» που ψάχνει για τους νέους μεταγραφικούς του στόχους, έχει σε πρώτο πλάνο τη λύση της συνεργασίας της με τον Χατσερίδη, κάτι που θα οδηγήσει στην αναζήτηση και στόπερ.

Ένας από αυτούς που έχουν προταθεί μάλιστα δεν είναι άλλος από τον Ντίνο Μαυροπάνο, ωστόσο μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί η περίπτωση του, όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Agent Greek».

Η Άρσεναλ και ο Κυπελλούχος Ελλάδας έχουν άριστες σχέσεις μετά τη μεταγραφή του Ακπόμ, αλλά οι «κανονιέρηδες» θα προτιμήσουν να δώσουν τον ποδοσφαιριστή σε κάποιο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Πάντως αν κάποιο από την χώρα μας μπορεί να καλύψει τον δανεισμό για 1,5 χρόνο, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, ενώ φυσικά παίζει ρόλο και η θέληση του ποδοσφαιριστή και το κατά πόσο ο ίδιος θέλει να επιστρέψει πίσω στα μέρη μας.


Τελευταία Νέα