Τα λεφτά του Βράνιες για τον επόμενο


    Sportime TeamΚοντά στο τέλος του σίριαλ της μεταγραφής του Βράνιες φαίνεται ότι πλησιάζουμε, αφού ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του, το ποσό που πρόκειται να εισπράξει η ΑΕΚ αλλά και οι όροι πληρωμής.

Όπως μάλιστα αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένη στην στήλη «Agent Greek», η Ένωση θέλει να πάρει άμεσα το 60% του ποσού που θα πληρώσει ο αγοραστής, ώστε να μπορέσει να το αξιοποιήσει για τον αντικαταστάτη του Βόσνιου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο κοστίζει και ο Μπαρμπόζα, ο αμυντικός που ανήκει στη Ρίβερ και τη Ντεφένσα, όμως δύσκολα θα ολοκληρωθεί μία τέτοια μεταγραφή, αφού η πρώτη επαφή δεν ήταν και η καλύτερη για τον «Δικέφαλο».

Πάντως ένα από τα θέματα που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο φαίνεται ότι είναι αυτό του εξτρέμ, με τους Τούρκους να μιλούν για την περίπτωση του Μέντες της Καϊσέρισπορ.

Η ομάδα της γειτονική χώρα, παρουσιάζεται έτοιμη να ζητήσει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, χρήματα που σίγουρα είναι πολλά για να βγουν από τα ταμεία της πρωταθλήτριας.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.