×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τάι: Πλέον παίζει μπάλα -και στην Ελλάδα- ως μάνατζερ


Αντώνης Τσιράκης

Τάι: Πλέον παίζει μπάλα -και στην Ελλάδα- ως μάνατζερ


Έπαιξε σε πολλές ομάδες ως ποδοσφαιριστής ο Τάι. Πρώτη φορά στη χώρα μας ήρθε το 2013 για τον Ηρακλή. Όταν επέστρεψε λίγα χρόνια μετά φόρεσε τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα και μετά ξανά του Ηρακλή.

Με τους «κυανόλευκους» φαίνεται πως «έδεσε» και γι’ αυτό το καλοκαίρι που μας πέρασε πήρε την απόφαση να παίξει μαζί με τον Περόνε στη Γ’ κατηγορία ΕΠΣ Μακεδονίας. Ταυτόχρονα, όμως, άρχισε να κάνει και τις πρώτες του δουλειές ως μάνατζερ και όπως φαίνεται σταδιακά επιχειρεί να μεγαλώσει το πελατολόγιό του.

Το καλοκαίρι βρήκε τρόπο να έχει μέρος στα deals των Αριγίμπι και Μιμίτο. Ο καθένας έχει τον δικό του εκπρόσωπο, αλλά ο Τάι έδωσε μία χείρα βοηθείας. Αυτός είναι και ο συνδετικός κρίκος των δύο παικτών στην Ελλάδα.

Ωστόσο, υπάρχει μία σημαντική διαφορά. Ο πρώτος κερδίζει τις εντυπώσεις σε μία ομάδα που βρίσκεται στον πάτο της Super League 1, ο δεύτερος προβληματίζει ιδιαίτερα.

Από εκεί και πέρα, πρόσφατα ο Τάι φρόντισε να ανακοινώσει ότι νέος πελάτης του στο εξής θα είναι ο Ανέστης Βλαχομήτρος. Μιλάμε για τον νεαρό επιθετικό της Λαμίας. Εκπροσωπεί ακόμη τον Αχιλλέα Σαλαμούρα, έναν νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο InstagramΤελευταία Νέα