×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τεχνικός διευθυντής της Super League 1 αδειάζει τους μάνατζερ


    Sportime Team

Τεχνικός διευθυντής της Super League 1 αδειάζει τους μάνατζερ. Χρόνια τεχνικός διευθυντής.


Χρόνια τεχνικός διευθυντής. Αμφιλεγόμενο το πώς έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας για να πάρει το συγκεκριμένο πόστο. Πολλές οι φήμες για το πώς τους είχε πλησιάσει στο παρελθόν και τι προσέφερε τότε.

Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, όλα τα έχουμε δει. Τίποτα δεν μας εντυπωσιάζει πλέον. Ακόμα και αυτά που λέγονται πια για το πώς χειρίζεται πρόσωπα και καταστάσεις ο συγκεκριμένος τεχνικός διευθυντής ομάδας της Super League 1.

Δεν είναι εύκολο να προσπαθείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους. Κάποιον θα αδικήσεις, με κάποιον θα πεις μία κουβέντα παραπάνω πάνω στις διαπραγματεύσεις. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αρκεί να μην το κάνεις συστηματικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν σταματήσει να έχουν παρτίδες μαζί του. Γνωρίζουν, άλλωστε, πως -έστω και εάν δεν έχει τον τελευταίο λόγο στα μεταγραφικά- καίει παίκτες αυτοβούλως πολλές φορές και προκρίνει περιπτώσεις με διάφορα κριτήρια. Πολλές φορές δεν είναι μόνο αγωνιστικά αυτά.

Το αποκορύφωμα, όμως, είναι ότι υπήρξαν και φορές που επιχείρησε να βγάλει από τη μέση τους μάνατζερ που του πρότειναν τους παίκτες, για να τους «περάσει» μετά με δικό του άνθρωπο. Γι’ αυτό και λίγες είναι οι επαφές που του έχουν μείνει. Με 2-3 συγκεκριμένους ντιλάρει συνήθως, με τους οποίους όλα είναι ξεκαθαρισμένα εκ των προτέρων. Έχει τον τρόπο του, πάντως, για να είναι χρήσιμος στην ομάδα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν απομακρύνεται…

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα