×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τι τρέχει με τον Γιάγια Τουρέ …


    Sportime Team

Τι τρέχει με τον Γιάγια Τουρέ …


Τα βλέμματα δεν συναντιούνται. Ο ένας κοιτά προς τη Δύση. Ο άλλος στην Ανατολή. Ο ένας λέει «μαύρο». Ο άλλος απαντά «άσπρο». Ο λόγος για τον Γιάγια Τουρέ και τον Πέδρο Μαρτίνς. 

Το… κλίμα είναι στραβό από την αρχή. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν «καιγόταν» δα για την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ. Δεν είπε «όχι», εξάλλου είχε ενημερωθεί από νωρίς, δεν είπε και «ναι». Η ισχνή αγωνιστική παρουσία του Αφρικανού μέσου τον δικαιώνει. Η αλλαγή του στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ, άνοιξε τους «ασκούς του Αιόλου». Πλέον, δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα στην προπόνηση.

Χώρια που ο Τουρέ έμεινε εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη (4/11, 19:00). Ένα ακόμα παιχνίδι δηλαδή μετά το ματς με τον ΟΦΗ που δεν μπαίνει στην αποστολή για να αγωνιστεί.

Το ζήτημα είναι πολύ λεπτό. Η διαδικασία πρόωρης αποχώρησης του παίκτη χρήζει τακτ. Δεν είναι απλό πράγμα. Δεν ξέρουμε καν αν είναι εφικτό. Πάντως πως έχει πέσει στο τραπέζι σαμ λύση, είναι γεγονός. Κι αυτό, διότι την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώνει αδρά τον Τουρέ και εκείνος να κάθεται. Υπενθυμίζουμε πως οι καθαρές απολαβές του Ιβοριανού σούπερ σταρ ανέρχονται στα 2,4 εκατ. ευρώ. Χωρίς να υπολογίζουμε σε αυτές την εφορία.

Θα υπάρχουν και άλλα επεισόδια…


Τελευταία Νέα