Την…. τροχαία χρειάστηκε ο Μανούχος στη Λιβαδειά!


Νίκος Μαρκάτος

Την…. τροχαία χρειάστηκε ο Μανούχος στη Λιβαδειά!


Ο Μανούχος στη Λιβαδειά έκανε το… αμίμητο, αφού έπεσε πάνω σε παίκτη του Λεβαδειακού, χάνοντας για λίγο και τη σφυρίχτρα. Ευτυχώς τον έσωσε ο βοηθός…

Σύμφωνα με την στήλη «Το Κοράκι» από την έντυπη έκδοση του Sportime, ο διαιτητής Μανούχος στον αγώνα Λεβαδειακού-Αστέρα Τρίπολης, τα… θαλάσσωσε στο «α» από το αλφαβητάρι της διαιτησίας!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αυτό που κάνει ο Μανούχος στη Λιβαδειά δεν υπάρχει. Αλλάζει κατεύθυνση, τρακάρει πάνω σε παίκτη του Λεβαδειακού, πέφτει κάτω και… ψάχνει και τη σφυρίχτρα!

Στο σεμινάριο τι τους έλεγαν; Αλλάζει κατεύθυνση και κάνει κίνηση προς την πλευρά του επιτιθέμενου, ενώ πρέπει να πάει από την αντίθετη πλευρά για να έχει τη διαγώνιο! Το «α» στο αλφαβητάρι της διαιτησίας. Πάλι καλά που τον «έσωσε» ο βοηθός που είδε το «θέατρο» του Σαβαντογκό.

Κι αυτόν το καλοκαίρι τον ανέβασαν. Θα τον είδε, μάλλον, ο Τριτσώνης, ως υπεύθυνος εκπαίδευσης και έκρινε ότι είναι έτοιμος».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια από τη διαιτησία μπορείτε να βρείτε στην στήλη «Το Κοράκι» της έντυπης έκδοσης του Sportime.


Sportime Extras