Από συνεργάτες που μέχρι πρότινος με τις πράξεις τους «βρώμιζαν» το όνομά του φρόντισε να απαλλαγεί Σουπερλιγκάτος πρόεδρος. Και εκτός από την ουσία του πράγματος, η κίνησή του αυτή τον βγάζει ασπροπρόσωπο και στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου η ομάδα του, τα πηγαίνει μέχρι στιγμής θαυμάσια.

Όπως αποκαλύπτει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Κακίες», ο πρώην στενός συνεργάτης του προέδρου (αυτόν ακριβώς τον τίτλο κατείχε στην ομάδα), πιάστηκε στα πράσα να κλέβει!

Σε κοσμικό μαγαζί της πόλης όπου εδρεύει η ομάδα, μια γυναίκα είχε την ατυχία να κουβαλά στην τσάντα της μια δεσμίδα με χαρτονομίσματα (αξίας 3.000 ευρώ), τα οποία προεξείχαν. Τα λεφτά του «γυάλισαν» και σε μια στιγμή όπου η κυρία ήταν συγκεντρωμένη αλλού, τα «ψείρισε» και έφυγε. Μόλις η κλοπή έγινε αντιληπτή και «πλάκωσε» η αστυνομία, την λύση έδωσαν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, που για κακή του τύχη έδειχναν ξεκάθαρα τον δράστη.

Και παρά το ότι την επομένη, στην κλήση της αστυνομίας, αυτός αρνήθηκε τα πάντα, όταν του είπαν πως το μαγαζί είχε… Var, σταμάτησε το παραμύθι.

Και αφού επέστρεψε τα χρήματα, άρχισε να εκλιπαρεί να μην μαθευτεί το συμβάν προς τα έξω. Παρά το γεγονός πως για κάποιο χρονικό διάστημα, ο πρόεδρος δεν είχε πάρει χαμπάρι, το περιστατικό μαθεύτηκε και λίγες μέρες αργότερα, πήρε πόδι. Διακριτικά και χωρίς κανείς να μάθει τον λόγο…

Περισσότερο ρεπορτάζ και «καυτά» παρασκήνια στο Sportime που κυκλοφορεί.