×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το ντου που ετοιμάζει κόσμος σε παίκτες και ο Σκρουτζ


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Το ντου που ετοιμάζει κόσμος σε παίκτες και ο Σκρουτζ


Καιρό είχαμε να σας γράψουμε παρασκήνια για τη Super League 2. Ωστόσο, κρατήσαμε τα καλύτερα απ’ όσα έχουν γίνει τελευταία στην κατηγορία.

Με το ξεκίνημα της 15ης αγωνιστικής της κατηγορίας, σας παρουσιάζει το Sportime 10 μικρές ιστορίες που θα συζητηθούν. Να σημειωθεί πως τα παρακάτω μόνο προϊόν φαντασίας δεν αποτελούν…

Super League 2 – Παρασκήνια

* Βράζει ολόκληρη η ομάδα με όσα γίνονται τελευταία εκεί. Ο ιδιοκτήτης είχε μία σοβαρή διαφωνία με στελέχη για συγκεκριμένους λόγους. Όταν, μάλιστα, ενημερώθηκε πως θα μείνει μόνος του, η απάντησή του ήταν «δεν με νοιάζει, έχω σωθεί» και ξεκαθάρισε πως από εδώ και πέρα θα βγάζει λεφτά σε κάθε αγωνιστική. Ψάχνετε τον τρόπο;

* Κωμικοτραγικές καταστάσεις τις προάλλες σε προπόνηση. Ο ιδιοκτήτης έπιασε τον τότε προπονητή της ομάδας και του έκανε κεφαλοκλείδωμα! Ο λόγος; Ήθελε να του δείξει πως είναι ανεπιθύμητος και πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του.

* Είναι αλήθεια ότι ομάδα της κατηγορίας δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές και γι’ αυτό δεν απέκτησε ούτε έναν παίκτη μέσα στον Ιανουάριο; Και δεν αναφερόμαστε σε κάποια από τις τελευταίες. Ακριβώς το αντίθετο…

* Μπορεί να δείχνει προς τα έξω πως πληρώνει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που έχει συμφωνήσει, όμως, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Ειδικά όταν μιλάει με ομάδες και τάζει διάφορα για να έχει άλλη αντιμετώπιση. Εκεί, άλλα λέει, άλλα κάνει και αυτό θα του γυρίσει μπούμερανγκ στο φινάλε.

* Μεγάλη μπάλα έπαιζε τεχνικός διευθυντής της κατηγορίας. Δεν λέμε για τα διάφορα τυχερά που είχε μεταγραφές, αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έκανε και άλλα με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το να διαγράφει ονόματα από τις λίστες. Του έστελνε, δηλαδή, κάτι ένας μάνατζερ που δεν γούσταρε; Διέγραφε το email. Όσα τον βόλευαν, τα προωθούσε και στους υπόλοιπους.

* Στο τελευταίο ματς υπήρχαν δύο παίκτες που αποφάσισαν να αλλάξουν επάγγελμα. Από ποδοσφαιριστές το γύρισαν στη σκηνοθεσία. Οι οπαδοί ενημερώθηκαν σχετικά και ετοιμάζονται να κάνουν μαρς προσεχώς. Και σε αυτούς και στον ιδιοκτήτη.

* Είναι ξεκάθαρο πλέον πως στο πρωτάθλημα υπάρχουν συμμαχίες. Ένα αποτέλεσμα που είχαμε τις προάλλες, το επιβεβαίωσε περίτρανα. Και έδειξε και σε αυτόν που θεωρεί πως μπορεί να αγοράζει τα πάντα, πως είναι αλλιώς τα πράγματα. Κάποιες φορές δεν χρειάζονται λεφτά, αλλά τρόπος και γερά κονέ.

* Ούτε να τον βλέπουν δεν θέλουν στην ομάδα τον τύπο με τα δύο ονόματα. Όλοι έξαλλοι είναι μαζί του. Σημασία, όμως, έχει μόνο μία άποψη, αυτή του αφεντικού. Και ο τελευταίος εξακολουθεί να τον προστατεύει. Ο λόγος είναι απλός. Τον στήριξε πολύ σε μία δύσκολη περίοδο που είχε. Όταν άρχισαν τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη, είχε προτάξει τα στήθη του…

* Δεν θα ήταν λανθασμένο να τον χαρακτηρίσουμε… Σκρουτζ της κατηγορίας. Μιλάμε, όμως, για γάτα με πέταλα και ας μην του φαίνεται. Λεφτά από την τσέπη του για να βγει η χρονιά δεν βάζει, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας γιατί έχει βρει άλλον χρηματοδότη.

* Κάποτε δεν έχανες ευρώ εκεί. Πλήρωνε τα πάντα ο μεγάλος πριν καν κλείσει ο μήνας. Έφυγε εκείνος και πάει για… φούντο η ομάδα. Το έχουν καταλάβει και οι παίκτες και προετοιμάζονται γιατί έχει να πέσει πείνα προσεχώς.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram