Ομάδα της Football League κινδυνεύει να μην "κατέβει" στο πρωτάθλημα

Στα “σχοινιά” βρίσκεται ομάδα της Football League, η οποία κινδυνεύει να μην πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ και να μην “κατέβει” στο πρωτάθλημα.

Η εν λόγω ΠΑΕ δεν διάθετει την εγγυητική επιστολή των 300.000 ευρώ που απαιτείται, αναζητεί τα χρήματα εδώ και πολύ καιρό και μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, η αγωνία των ιθυνόντων θα βρίσκεται στον… ύψιστο βαθμό.

Την συγκεκριμένη ημερομηνία εκπνέει η προθεσμία για κατάθεση δικαιολογητικών στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Αλλά στην ΠΑΕ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα έγγραφα, προκειμένου να περάσουν τον απαραίτητο έλεγχο και να συμμετάσχει κανονικά ο σύλλογος στο πρωτάθλημα.

Κάπου εδώ εμπλέκεται ο Εθνικός Πειραιώς. Αν η ΠΑΕ της Football League δεν πάρει άδεια, η πρώτη επιλοχούσα ομάδα είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας (όντας ο 5ος των περσινών μπαράζ).

Διοικητικά, ο σύλλογος της Αμαλιάδας δεν βρίσκεται στην απαιτούμενη κατάσταση για να μπορέσει να συμμετάσχει. Σε αντίθεση με τους Πειραιώτες (οι επόμενοι στη σειρά) που διαθέτουν όλη τη δυναμική για να καπαρώσουν την άδεια θέση και να βρεθούν από το πουθενά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.