Η παρουσία του στο φιλικό του Απόλλωνα με τον Πανιώνιο δεν πέρασε απαρατήρητη

Κάτι τρέχει στον Απόλλωνα. Το φιλικό με τον Πανιώνιο προκάλεσε πολλές μουρμούρες στα ενδότερα της ομάδας και ο Βαλεριάν Ισμαελ βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. 

Οπως σημειώνει η στήλη «Κακίες» στην έντυπη έκδοση του Sportime που κυκλοφορεί σήμερα (6/8) στα περίπτερα, η παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στις εξέδρες του «Γ. Καμάρας» δεν πέρασε απαρατήρητη και οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν.

Ο Μακεδόνας τεχνικός, θα παραμείνει στην Αθήνα τουλάχιστον για τους επόμενους δυο μήνες, συμπαραστεκόμενος στη σύζυγό του που βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης από την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς που υποβλήθηκε και η «ζεστή» κουβέντα που είχε με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη  πριν αλλά και στο τέλος του φιλικού, επίσης, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους κόσμο.

Μάλιστα κάποιοι φίλοι του Απόλλωνα προέτρεψαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, με την ατάκα, «φέρε τον Αγγελο στην Απολλωνάρα πρόεδρε…».

Το αφεντικό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν αντέδρασε, ωστόσο στις συζητήσεις που είχε με αρκετό κόσμο μετά το τέλος του φιλικού, δεν έκρυβε τον προβληματισμό του παραδεχόμενος πως η ομάδα θέλει ακόμη πολύ δουλειά αλλά και μεταγραφές σε καίριες θέσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sportime που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα