×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βέροια: Πήγε για τοπ όνομα προπονητή


    Κώστας Παπαδόπουλος

Βέροια: Πήγε για τοπ όνομα προπονητή


Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Βέροια από τη στιγμή που αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

Στο τραπέζι έπεσαν δύο απόψεις. Η μία ότι πρέπει να προσληφθεί προπονητής από το πάνω ράφι. Ένα όνομα που να προκαλέσει αίσθηση σε όλους. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Θα μπορούσε να πει «ναι» ο Τραϊανός Δέλλας; Σε καμία περίπτωση και το αντιλήφθηκαν και οι άνθρωποι των «κυανέρυθρων» αυτό, όταν έκαναν την κίνησή τους. Ακούστηκαν άλλα δύο σημαντικά ονόματα. Το ένα του Γιώργου Παράσχου και το άλλο του Σάκη Τσιώλη. Πολλές οι δυσκολίες για να πειστούν και αυτοί.

Η δεύτερη άποψη κάποιων στη Βέροια ήταν πως θα πρέπει η ομάδα να… προσγειωθεί. Να πάει για προπονητή που θα ξέρει τις χαμηλότερες κατηγορίες, να έχει δουλέψει σε αυτές. Γι’ αυτό και τις τελευταίες ώρες το όνομα που ακούγεται έντονα είναι του Γιώργου Πετράκη.

Ο Κρητικός ήταν μία ανάσα από την Καλαμάτα, αλλά την τελευταία στιγμή η υπόθεση «στράβωσε». Ο λόγος ήταν ότι στους «ασπρόμαυρους» υπήρχε ασυμφωνία απόψεων. Οι μεν τον είχαν κλείσει, οι δε αντέδρασαν μόλις το έμαθαν με αποτέλεσμα να τιναχτεί το deal στον αέρα.

Τέλος, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν αυτοπροταθεί. Πάντα γίνεται αυτό άλλωστε. Τέτοια περίπτωση αποτελεί ο Ισπανός Μάνουελ Ρόκα.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα