×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βιεϊρίνια: Οι τρικλοποδιές, η νέα θέση του και τι θα γίνει του χρόνου!


Agent Greek

Βιεϊρίνια: Οι τρικλοποδιές, η νέα θέση του και τι θα γίνει του χρόνου!


Το όποιο θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια υπήρχε με τον Αμπέλ Φερέιρα, ξεπεράστηκε. Όχι τώρα, περίπου έναν μήνα πριν.

Και τώρα, μετά την επαναπροσέγγιση Ιβάν που άνοιξε την πόρτα της παραμονής, που κάποιοι πάλι προσπάθησαν να βάλουν λόγια και τρικλοποδιές, πάλι η πρωτοβουλία ανήκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ για να λυθούν, εκ νέου και δια παντός οι παρεξηγήσεις και να αποσαφηνιστεί ο ρόλος του Βϊερίνια.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek» ρόλος του Βιεϊρίνια δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με τα άκρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Θέλει τον Λέο Μάτος η Βάσκο Ντα Γκάμα»

Ο Φερέιρα δεν θεωρεί πως ο συμπατριώτες του έχει πλέον τα κουράγια να υπηρετήσει ρόλο «αντί-Γιαννούλη», οπότε από κοινού κατέληξαν πως θα δοκιμαστεί σε «περιοχές» και ρόλους με λιγότερα τρεξίματα. Ακόμη, π.χ., ως στόπερ ή ως «εξάρι» σε συνθήκες διαφορετικής (λιγότερης) έντασης. Και αυτό, όταν με το καλό είναι έτοιμος. 2021 δηλαδή.

Η ουσία της επιστροφής Βιεϊρίνια δεν συνίσταται μόνο στην ικανοποίηση του κινήτρου του να παίξει, ακόμη, ποδόσφαιρο, αλλά πως με αυτή τη συμφωνία, αν όχι εξασφαλίζεται, τουλάχιστον προσδιορίζεται, έστω αδρά, ο ρόλος του και αφού κρεμάσει τα παπούτσια του.

Και κάτι ακόμη. Ναι, ο Κουτσολιάκος δεν έπαιξε, εμφανή ρόλο στην επαναπροσέγγιση και την ανανέωση, αλλά η συμβολή του, ειδικά σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι, ήταν καταλυτική.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras