Βόλος: Με όλα τα όπλα του για πρόκριση-υπέρβαση κόντρα στην ΑΕΚ

Έτοιμος να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι ο Βόλος. Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε την είδηση. Στην πρώτη του τοποθέτηση κάπου… χάθηκαν στη μετάφραση τα όσα είπε και γι’ αυτό υπήρξε και δεύτερη. Έως τώρα οι ενδιαφερόμενοι έχουν δώσει ένα ποσό για να ελέγξουν τα βιβλία οι ορκωτοί λογιστές. Έχουν πει πως μέσα στον Ιανουάριο θα βάλουν...

Έτοιμος να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι ο Βόλος. Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε την είδηση. Στην πρώτη του τοποθέτηση κάπου… χάθηκαν στη μετάφραση τα όσα είπε και γι’ αυτό υπήρξε και δεύτερη.

Έως τώρα οι ενδιαφερόμενοι έχουν δώσει ένα ποσό για να ελέγξουν τα βιβλία οι ορκωτοί λογιστές. Έχουν πει πως μέσα στον Ιανουάριο θα βάλουν το ποσό που χρειάζεται για να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος. Ωστόσο, αυτό μένει να φανεί.

Προέρχονται από τη Αργεντινή και υπάρχει και κάτι που τους συνδέει έμμεσα με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο δικηγόρος που έχουν επιλέξει να τους εκπροσωπεί, είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί και την Νταϊάνα Μαντρίν. Ήταν η νοσοκόμα του Μαραντόνα πριν τον θάνατό του. Ροδόλφο Μπακέ ο κύριος που κινεί τα νήματα σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.