ΠΑΡΑFOOTBALL

Υπάρχει φως στο τούνελ για τον Ηρακλή;

Οι δυσκολίες για να επιβιώσει ο «Γηραιός» στη Β' Εθνική σε περίπτωση ανόδου και η ελπίδα για τον Ηλία Θεοδωρίδη
Υπάρχει φως στο τούνελ για τον Ηρακλή;

Μόνο εάν αυτοκτονήσει, θα χάσει την πρωτιά στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής, η οποία του δίνει και το δικαίωμα να παίξει στα πλέι οφ ανόδου. Η ποιότητα που έχει το ρόστερ του είναι δεδομένη και οι πιθανότητες να επιστρέψει στη Β’ Εθνική είναι πολλές.

Εάν αυτό γίνει, όμως, θα αρχίσουν και τα προβλήματα για τον «Γηραιό». Θα πρέπει να συσταθεί ΠΑΕ και με το που συμβεί κάτι τέτοιο, στη γωνία θα βρεθούν αρκετοί παίκτες για να πάρουν τα χρωστούμενα.

Γι’ αυτό και οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν ήδη αρκετές λύσεις (όπως νέο ΑΦΜ). Υπάρχει, βέβαια, στο βάθος και η ελπίδα που ακούει στο όνομα Ηλίας Θεοδωρίδης. Ο τελευταίος έχει αποδείξει από το πέρασμά του από τον Αγροτικό Αστέρα πως είναι από τους ιδιοκτήτες που κάθε ομάδα της Β’ Εθνικής θα ήθελε, πηγαίνει στο γήπεδο για να δει τον Ηρακλή, αλλά ακόμη το σκέφτεται λόγω και των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Βέβαια, λέγε-λέγε, ίσως γίνει κάτι στο φινάλε…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.