×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ζαμάνης – Δάρας σημειώστε 2


    Sportime Team

Ζαμάνης – Δάρας σημειώστε 2


Έχει… ψωμί η διοικητική αναταραχή στον Πανιώνιο. Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας πορεύονταν χέρι-χέρι όλα αυτά τα χρόνια. Τι άλλαξε τώρα;

Με τα χρόνια εννοείται πως υπάρχει τριβή. Υπήρξαν και στιγμές που δεν συμφωνούσαν ως προς την… κατεύθυνση που πρέπει να έχει η ομάδα. Αλλά εκεί ο Ζαμάνης ήξερε πως δεν μπορεί να κάνει πολλά.

Το μεγάλο δίλημμα που τέθηκε τον Ιανουάριο ήταν αυτό που τους έκανε να συγκρουστούν. Και αυτό είχε να κάνει με τα 400.000 που ήρθαν από τον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Μασούρα.

Τα δίνεις τώρα, παίρνεις προσωρινή ενημερότητα και κάνεις μεταγραφές ή τα κρατάς μήπως και έρθει η άδεια το καλοκαίρι; Όλα δείχνουν πως η άποψη Δάρα ήταν εκείνη που επικράτησε. Με τους περισσότερους να λένε πως αυτό ήταν και το λογικό.

Η φετινή σεζόν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο φαίνεται πως θα σωθεί. Η μάχη για την αδειοδότηση προμηνύεται αρκετά σκληρή με τις πιθανότητες να μην είναι ευνοϊκές για τον Πανιώνιο. Άλλες χρονιές επικρατούσε το «ας κάνουμε τώρα κάτι και για μετά βλέπουμε», δηλαδή ο Ζαμάνης. Αυτή τη φορά, όμως, το ματσάκι ήρθε διπλό…


Τελευταία Νέα