×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άκης στο «Άντε Γεια»: «Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ, είστε μπουρδ…» (vid)


    Κώστας Παπαδόπουλος

Άκης στο «Άντε Γεια»: «Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ, είστε μπουρδ…» (vid)


Απασφάλισε ο Άκης Βαρδαλάκης στο «Άντε Γεια» της Δευτέρας (18/11). Κάποια στιγμή πήγε η συζήτηση στο αν στο παρελθόν ο Ολυμπιακός αδίκησε ομάδες. Η άποψή του ήταν ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν.

Το ξέσπασμα που είχε ο Άκης: «Δεν τον βάζω τον ΠΑΟΚ στη συζήτηση. Δεν υπάρχει κανείς ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα κατασκευασμένη, του συστήματος του ΣΥΡΙΖΑ της πουστ…, των Πρεσπών! Δεν υπάρχει ρε μπουρδ…! Εδώ να μιλήσουμε με Παναθηναϊκούς και ΑΕΚτζίδες για να μας πούνε πότε είχαν καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και το έχασαν άδικα.

Όχι τώρα. Ανατρέξτε στα αρχεία των εφημερίδων στην κάθε χρονιά. Έβγαιναν όλοι και έλεγαν «συγχαρητήρια, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος». Περνάνε 2-3 χρόνια και εκεί που λένε πως ήταν καλύτερος, τη σπιλώνουν τη χρονιά. Οι τσάτσοι οι δημοσιογράφοι του 20άρικου που δεν κατάλαβαν τίποτα απ’ ό,τι είχε γίνει

Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρετε πρωτάθλημα ρε μπουρδ…, που τολμάτε να λέτε για του Ολυμπιακού! Μία ομάδα που έχει ένα, το πιο βρώμικο σε όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα άλλα πέφτανε και οι παράγκες. Εδώ είναι παράγκα κρατική, παράγκα ποδοσφαιρική, διαιτητές, ομάδες δικές σας και πάλι σας έφυγε η ψυχή με τον Ολυμπιακό. Γιατί μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να αντέξει σε τέτοιο κυνηγητό. Τα ξέρετε».

Δείτε το βίντεο (στο 3.15 ανεβάζει στροφές ο Άκης):

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα