×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αντώνης Ρέμος: Σάρωσε σε τουρνουά Poker!


    Sportime Team

Αντώνης Ρέμος: Σάρωσε σε τουρνουά Poker!


Ο Αντώνης Ρέμος, εκτός από τις ικανότητές του στο τραγούδι και την αγάπη του για τον Ηρακλή, είναι και γνωστό πως λατρεύει το poker.

Ο Ρέμος πήγε στο Μόντε Κάρλο, όπου διεξάγεται ένα από τα τουρνουά του European Poker Tour (μετείχε στο Event #25) και τα πήγε περίφημα!

Ο Έλληνας τραγουδιστής κατάφερε να σαρώσει τους αντιπάλους του, σε ένα τουρνουά με 256 παίκτες συνολικά. Τελείωσε το τουρνουά poker στην 3η θέση, κερδίζοντας το ποσό των 60.490 ευρώ!!

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν μέσα στους 47 παίκτες που θα έπαιρναν χρηματικά ποσά, μαζί με άλλους δύο Έλληνες. Εκμεταλλεύτηκε το re-entry στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο και μπήκε στις πληρωμές.

Έφτασε μία ανάσα από το heads up του τουρνουά, αλλά τελικά αποχώρησε με το ποσό των 60.000 ευρώ περίπου. Είναι η δεύτερη φορά που έχει μια τόσο μεγάλη διάκριση σε τουρνουά πόκερ. Η πρώτη ήταν το 2017, όταν στο Μαυροβούνιο, είχε κερδίσει το έπαθλο των 250.000 ευρώ.

Χρήματα πήραν όμως και οι άλλοι δύο Έλληνες. Ο Γιώργος Καρακούσης κέρδισε 4.170 ευρώ, κατακτώντας την 34η θέση και ο Χρήστος Βαρδάλος 3.720 ευρώ, καθώς ήταν 41ος.

Νικητής του τουρνουά, ήταν ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Βετσίνο, κατακτώντας το ποσό των 127.040 ευρώ.


Τελευταία Νέα